USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Має вісім правнуків і праправнука: волинянка чекає на ювілей

2 Липня 2024 06:48
До ста літ дожити – поширене українське побажання на день народження. Близька до його втілення довгожителька із села Доротище Ольга Йосипівна Хвесюк. Невдовзі їй виповниться 95 років.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Лиш нещодавно в старенької погіршився слух, розповів син Володимир, який опікується мамою.

«У житті було хороше й погане. Батько помер, коли мені було 11 років. Дітей народжувала важко. Чоловіка не стало 30 років тому», – розповіла жінка.

Син додав: бабуся має чотирьох онуків і вісьмох правнуків, дочекалась і праправнука. Усі вони часто гостюють в Ольги Йосипівни.

Читати ще: Довгожителька згуртовує всю свою родину: волинянку привітали з 95-річчям

Довгожителька пригадала історію зі шкільних років, коли сильно застудилася після зливи. Через це пропустила частину четвертого класу. Згодом зайнялася шиттям.

Згадала жінка і про своє весілля та подружнє життя. Одружилася із чоловіком на Трійцю, після цього на три роки той пішов в армію.

Син Ольги Хвесюк наголосив: щоб не траплялось – приїздить наглядати за старенькою.

«Батьки прожили хороше життя, мали господарство. Коли не стало тата, то зменшили його. Сам я маю майстерню. Більшість часу проводжу з матір’ю, але три дні працюю на роботі», – відзначив Володимир Хвесюк.

Читати ще: Історія сильної жінки: довгожителька з Луцького району відсвяткувала столітній ювілей

Чоловік каже, що мати постійно була в роботі. Вони шила та трудилася в колгоспі. Потім працювала прибиральницею. Свій ювілей жінка чекає поруч із рідними людьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus