USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

Має родину в Україні: ідентифіковано командира, що керує підрозділом РФ в Енергодарі

6 Серпня 2022 23:50
В Україні встановили особисті дані командира одного з підрозділів армії РФ, який зараз перебуває в тимчасово окупованому місті Енергодар Запорізької області.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Telegram-канал OSINT Бджоли.

Як повідомляють, 7-ю військовою базою РФ (в/ч 09332), яка дислокується в Абхазії та наразі перебуває в Енергодарі, керує полковник Клименко Вадим Володимирович 30.09.1970 року народження.

Він народився в смт Просяна на Дніпропетровщині, а його колишня дружина, син і дочка досі живуть в Україні.

«Але це не заважає йому особисто давати вказівки обстрілювати міста України», – акцентують автори каналу.

Зазначають, що до російської армії Клименко потрапив понад 20 років тому.

«Уже в 1999 році він відзначився на війні в Чечні у складі бригади морської піхоти Чорноморського флоту, після чого проходив службу в 40-й окремій бригаді морської піхоти на Камчатці. Має звання героя росії», – йдеться у повідомленні.

Актуальні місця реєстрації окупанта – Москва, вулиця Садова-Спаська, 3, корп. 2, кв.1305 (гуртожиток Міноборони), а також Камчатський край, м. Петропавловськ-Камчатський, вул. Лукашевського, 6.

Раніше розслідувачі встановили особистість злочинця, який кастрував і вбив українського військовополоненого на скандальному відео. Це тувинець Очур-Суге Монгуш 1993 року народження з батальйону «Ахмат».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Майнрид Показати IP 7 Серпня 2022 06:43
Сука йобана!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus