USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Матушка з Волині, яка засвітилася на «Росія-1» і подарувала Малахову ікону, збирає пожертви на ризу в гривнях

13 Жовтня 2022 14:06
Волинянка взяла участь у вечірньому шоу «Песни от всей души» Андрія Малахова, що на телеканалі «Росія-1». У студію вона прийшла не з порожніми руками – з іконою, яку подарувала ведучому.

Про це написала луцька співачка Галина Конах, яка опублікувала уривки відео з ефіру у Facebook.

Ідеться про уродженку Камінь-Каширського району, колишню студентку Почаївської духовної семінарії матушку Валентину Корнієнко. До росії, в тюменську область, вона переїхала шість років тому, тобто другого року від початку українсько-російської війни. На Волині залишилася проживати її матір.

«Я привезла ікону святителя, митрополита Тобольського. Це покровитель Сибіру та найбільш шанований святий у нас, в Сибіру. Це ікона XVIII століття. Нехай Господь по молитвах митрополита Тобольського, Іоанна, охороняє вас, береже вашу сім’ю, ваш дім, усе ваше починання, щоб воно процвітало, щоб далі розповсюджувалася ця пісня, тому що це потрібно кожній російській людині», – сказала Валентина Корнієнко, даруючи Малахову ікону.
Як розповіла, «любов до Бога» їй прищепила нині 75-річна матір: «Я не пам’ятаю жодного дня, коли ми були би без храму, без молитви. Це все завдяки моїй мамі».

Знімальна група також побувала вдома у матушки в селищі голишманово. Вона зазначила журналістам, що як дружина священника має завжди відповідати образу православної жінки.

«Я родом з України. В мене була велика дружна сім’я: три брати, три сестри. Коли готую, згадую свій дім, де я народилася. В росію ми перебралися шість років тому, а мама залишилася жити в Україні», – сказала Валентина Корнієнко.
Відзначимо, що матушка навіть має власний YouTube-канал, де регулярно публікує нові відео. У неї 45,4 тисячі підписників, а окремі відео зібрали близько мільйона переглядів.

Під деякими роликами Валентина Корнієнко збирає пожертви (як вказує, на ризу Божої Матері). В описі зазначає також реквізити для переказування коштів у гривнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Платон Показати IP 13 Жовтня 2022 15:22
Каліка на голову!
!!! Показати IP 13 Жовтня 2022 16:19
Курва невиліковна !!!
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2022 17:09
"Волинські новини" виставили номер карти, що закликаєте жертвувати кацам?
Анонім Показати IP 13 Жовтня 2022 23:04
за моїми власними спостереженнями, релігійні фанатики - це найтупіші, найвпертішіі і найбільш небезпечні створіння в світі і не важливо до якої релігії вони належать, своїми 'благими намірами' вони досить часто вистеляють іншим дорогу прямо в 'пекло'
Радувець Ларіса Показати IP 14 Жовтня 2022 12:26
Навіщо ця публікація? Заплатили добре? Ця людина втрачена для України, рекламуєте зрадників?
Ads Показати IP 14 Жовтня 2022 12:56
православний сатанат, оголошує джихад

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus