USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.65

Матір пішла у магазин: деталі падіння дітей з другого поверху в Луцьку

Сьогодні 11:27
Вчора, 22 липня, близько 21-ї години на вулиці 8 березня у Луцьку з вікна випало двоє дітей. Їх із травмами госпіталізували в медичний заклад.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області повідомили, що поліцейські з’ясовують обставини падіння малолітніх дітей з вікна другого поверху. 5-річна дівчинка та 3-річний хлопчик наразі перебувають у лікарні. За життя хлопчика борються лікарі.

Читати ще: На Закарпатті собака вівчарів покусав туристку з Волині

Нещасний випадок трапився в одному із житлових районів Луцька. Матір дітей відійшла в магазин, залишивши їх у помешканні самих. За словами жінки, вона забула зачинити вікно. Ймовірно, діти підійшли до вікна та сперлися на москітну сітку. Та не витримала – внаслідок цього діти випали з вікна.

Наразі за фактом триває перевірка, надається правова кваліфікація події. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини медичний директор обласної дитячої лікарні Ігор Дородних зазначив, що наразі загрози життю дітей немає. Лікарі проводять необхідне лікування.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus