USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.74

Матір неправильно внесла 146 тисяч застави: у Луцьку трьох молодиків судять за наркозлочини

Сьогодні 08:27
На лаві підсудних опинилися троє хлопців, яких підозрюють у наркозлочинах. У разі доведення вини їм загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі. Нині вони перебувають у СІЗО, а над справою працюють адвокати.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

На суд з ізолятора трійка молодиків їздить останні пів року. Стаття, за якою їх обвинувачують, стосується наркозлочинів. На останньому засіданні прокурор Наталія Обушко клопотала продовжити для них тримання під вартою ще на 60 діб.

Хлопці, заручившись допомогою адвокатів, вкотре намагалися якось покращити своє становище – тобто вийти із СІЗО й чекати вироку під домашнім арештом.

«Почнемо з того, що свідків у цьому кримінальному провадженні немає. Готовий сидіти на цілодобовому домашньому арешті й виконувати всі покладені на мене зобов’язання», – твердив один з обвинувачених.

Читати ще: Волинянина зловили з пакетиками амфетаміну: як його покарали

«Мотивацією продовження суворого запобіжного заходу – тримання під вартою – постійно вказують те, що мій підзахисний вчинив певний злочин за попередньою змовою з групою осіб. Однак скрізь зазначено: «за невстановлених обставин», «з невстановленою особою», «незаконно придбав якусь речовину». Крім того, не встановлено часу чи якихось дій із речовинами», – додав захисник Олександр Лавренчук.

Тим паче, казали адвокати, один з обвинувачених взагалі не мав би сидіти під вартою, оскільки його матір внесла за нього заставу в 146 тисяч гривень. Щоправда, унаслідок помилки не вказала, за кого її сплачено.

Тепер же мізкують, як виправити цю помилку, щоби гроші куди треба пішли, а хлопець вийшов. Поки ж після суду всі троє знову повернуться в стіни СІЗО. Оскільки запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою їм продовжили на 60 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus