USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Матері загиблого Героя з Волині вручили відзнаку сина

15 Червня 2023 18:36
Руслана Кузьмича із Любешева відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) відповідно до Указу Президента України.

Тож сьогодні представники другого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручили орден мамі Героя Катерині Кузьмич, повідомляє газета «Нове життя».

Вони подякували Катерині Миколаївні за такого сина та вкотре висловили свої співчуття, адже горе від втрати дитини ніколи не зменшиться.

Високою державною нагородою Героя ушановано за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та вірність військовій присязі.

Нагадаємо, любешівець Руслан Кузьмич загинув 21 липня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus