USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Марка Фейгіна у Росії заочно засудили до 11 років колонії

16 Липня 2024 23:38
Басманний районний суд Москви заочно засудив до 11 років колонії ведучого ютуб-каналу «Фейгін.Live», колишнього російського адвоката Марка Фейгіна у справі «про військові «фейки» про російську армію за мотивами політичної ненависті».

Про це повідомляє Настоящее время, передає Укрінформ.

Приводом для справи стали інтерв’ю Фейгіна про вбивства мирних мешканців в українській Бучі, новинний ефір «9-го каналу» та інтерв’ю з українським політологом на ютуб-каналі самого Фейгіна.

Читати ще: Орбан запропонував ЄС відновити дипломатичні відносини з Росією, − ЗМІ

Раніше Міністерство внутрішніх справ Росії Фейгіна в розшук.

Марк Фейгін – російський опозиційний діяч, колишній політичний адвокат. Він зокрема захищав Надію Савченко, екскореспондента Укрінформу Романа Сущенка, колишнього главу Меджлісу кримських татар Мустафу Джемілєва. Був депутатом Державної думи РФ першого скликання (1994-1995). Кандидат юридичних наук (1999). Брав участь у низці резонансних політичних процесів, зокрема, захищав опозиційну групу Pussy Riot.

У квітні 2018 року був позбавлений у Росії статусу адвоката. Наразі є популярним блогером, на його ютуб-канал «Фейгин Live» підписані більше 2 млн глядачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus