USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Мандрівники-блогери Кацурін і Птушкін на Волині куштували смаколики від лісівників

Сьогодні 18:35
Відомі мандрівники – ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін – відвідали «Лісовичок» у Згоранах Ковельського р-ну (Любомльська філія ДП «Ліси України») та екоресторацію Yavir (село Кадище Луцького району, філія «Ківерцівське лісове господарство»).

Про це повідомляє Поліський лісовий офіс.

У «Лісовичку» куштували раків. Приготував їх єгер філії «Любомльське лісове господарство» Руслан Горун.

Мандрівники розповіли, що дивилися відеопроєкт «Мандруємо лісами України», де пан Руслан разом із ведучою Ксенією Григорʼєвою готували шашлик із вугра. Тож вирішили спробувати і собі кулінарні шедеври місцевих лісівників.
Читати ще: Блогери Міша Кацурін та Антон Птушкін знімали випуск про відому на Волині страву

Під час знімань розповідали, що вражені кількістю та якістю рекреаційних комплексів у лісах на Волині. Мовляв, звикли до того, що такий туризм розвивають приватно, а тут – сучасні заклади державного підприємства із найвищим рівнем сервісу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus