USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

«Мало не здохли»: російський шоумен в сатиричній пісні розповів про рік, що минає

30 Грудня 2018 15:50
Російський шоумен Семен Слєпаков присвятив нову пісню року, що минає. У ній всього два куплети про те, що Новий рік «завжди важчий попереднього» і про віру в те, що наступний рік обов’язково «принесе щастя». Однак куплети про «важкий рік» чергуються, а щастя так і не настає. Відео з’явилося на Facebook-сторінці гумориста, пише «Страна».

У ролику Слєпаков співає перед мікрофоном, на тлі хором йому підспівують дев’ять чоловіків. У пісні два куплети, які комік співає по черзі. Потім їх співають чоловіки, а Слєпаков додає нецензурні коментарі про рік, що минає.

Увага, відео 18+, містить ненормативну лексику.



У коментарях користувачі захопилися талантом Слєпакова.

«Року змінюються, пі..ц залишається. Стабільність», «Як завжди Семен кращий і розумніший всіх!», «Як завжди, шикарний», «Як людина так тонко відчуває відчуття невдахи», «Зате Слєпаков в принципі талановитий, взагалі, завжди, в будь-якому році, за те і любимо», «Семен це найкраща новорічна пісенька, яку я чув! така бл@ь справжня...», – діляться користувачі соцмережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 30 Грудня 2018 16:16
За то в нас всі в шоколаді !!!
І тут до Анонім Показати IP 30 Грудня 2018 18:20
Хто тебе сюда виср_в?
Анонім до І тут Показати IP 30 Грудня 2018 18:46
Оооо ще один патріот диваний, зразу видно іди краще в военкомат! Вже навчився стратегіі за компом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus