USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

«Малювала» окупантам карти: на Донеччині затримали жінку, яка працювала на бойовиків

7 Лютого 2022 15:44
На Донеччині затримали жительку села Гранітне Волноваського району. Вона «малювала» бойовикам карти та передавала їм дані про дислокацію українських військових.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора, пише УНІАН.

За даними слідства, упродовж січня 2022 року жінка неодноразово за допомогою одного з месенджерів передавала бойовику «ДНР» дані щодо дислокації військових підрозділів Збройних сил України в населеному пункті та на прилеглій території Гранітного.

«Підозрювана, маючи освіту картографа, надала учаснику незаконних збройних формувань детальну інформацію у вигляді фотокарт місцевості із нанесеними умовними позначеннями про розміщення техніки, окопів, бліндажів, блокпостів, будинків та укриттів, які використовують українські захисники», – йдеться у повідомленні.

У результаті оперативно-розшукових заходів її затримали на КПВВ «Новотроїцьке» в порядку ст. 208 КПК України. Жінці повідомлено про підозру в сприянні діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мапомалювчиня Показати IP 7 Лютого 2022 16:09
Віддати її матрасам- щоб показала всі Ростовські гори і секретне Білоруське море.
Льотчик Показати IP 7 Лютого 2022 18:10
За сільраду її на швабру!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus