USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Малюська хоче залучити штучний інтелект до прийняття рішень щодо арешту людей

6 Травня 2020 10:09
Міністерство юстиції має намір автоматизувати оцінку ризиків обвинувачених, ув’язнених та засуджених. Також пропонується враховувати її при прийнятті процесуальних рішень: обрання запобіжного заходу або санкцій, умовно-дострокове звільнення і т.д.

Про це написав у фейсбуці глава відомства Денис Малюська, повідомляє Страна.

За його словами, відповідна програма повинна працювати з використанням штучного інтелекту. Дані для впровадження новації будуть збирати через реєстр засуджених та ув’язнених, зараз вони вже поповнюються.

У зв’язку з цим міністр звернувся за порадою до передплатників.

«Потрібна професійна порада: є сенс купувати існуючий софт за кордоном (наприклад compas в Штатах)? Чи варто замовляти розробку софта з нуля? Є вітчизняні компанії, які можуть розробити аналог не за всі гроші всесвіту? Наскільки розумію, перевагою іноземного софта була б можливість використання вже існуючих наборів даних іноземних юрисдикцій (поки не сформуємо свої)», – написав Малюська.

Потім він засумнівався в своїй ідеї зі штучним інтелектом і припустив, що, може, краще обмежитися простим калькулятором балів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ототак Показати IP 6 Травня 2020 10:16
У цього Малюска точно інтелекту бракує! Всі юристи ржуть від такого керовника :) Ганьба!!!
Отакої Показати IP 6 Травня 2020 10:16
Фотка про все говорить,ні кричить...Боже,врятуй Україну і дай людям розуму більше такого не робити,коли стоїш перед вибором.
Цікавий Показати IP 6 Травня 2020 10:20
може штучний інтелект замінить МІНІСТРІВ???
Лучанка Показати IP 6 Травня 2020 10:41
Господи, коли вже розпустять цей КМ з такими "недоміністрами"??!! Позорище!! Краще психлікарні переназвати КМ, а не розганяти їх!!))))))
ігор луцький Показати IP 6 Травня 2020 10:42
Ще одна звєзда зеленого уряду.
Дружня порада Показати IP 6 Травня 2020 10:43
Пане "міністре"! Раджу Вам від щирого серця - перестаньте курити всяку гидоту! До добра це не доведе - мізки струхлявіють, і штучний інтелект не допоможе. P.S. Господи, на яких притонах познаходили цих "недоміністрів"!!
Держвиконавець Показати IP 6 Травня 2020 11:35
В юстиціі повний беспредєл. Нові керовнікі ще ті бандюки.
Народна прокуратура Показати IP 6 Травня 2020 11:50
Грошей немає,щоб лікарям в умовах пандемії заплатити, пенсіонери в центрі Європи живуть на 70 доларів в місяць, а "міністр" хоче якийсь "мієлафон" придбати. Може, обійдеться без марципанів циганське весілля? Ось яскравий показник, що міністр абсолютно не розуміє, як живуть у цій країні звичайні люди. Космонавт, блін. Зате нове молоде обличчя у владі
а Показати IP 6 Травня 2020 12:06
в цирку певно клоун без роботи сидів
Естет Показати IP 6 Травня 2020 12:41
Морда просит кирпича! Или кирзового сапога. Міг би маску вдягнути, щоб у людей не викликати рвоту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus