USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Маки Червоні»: луцький гурт записав нову пісню про кохання

8 Листопада 2019 08:00
Луцький гурт «Давня Казка» презентував нову композицію про історію кохання від давніх часі до сьогодення.

Про новинку від «казканутих луцьких хлопців» у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів фронтмен гурту, соліст, гітарист, автор текстів та музики Євгеній Чепіль.

Зі слів музиканта, осінь 2019-го року виявилась неабияк плідною для гурту.

«Ця осінь вже подарувала нам три пісні і процес триває далі. Серед них - вже записана пісня «Гуцулка Ксеня» та авторський проект нашого трубача Андрія Єдинака з піснею «Залишися», - каже Євгеній.

Він зазначив, що нещодавно луцькі рокери записали новинку - пісню «Маки Червоні».

«Нова пісня «Маки Червоні» від гурту Давня Казка - це історія кохання від ще тих часів до сьогодення. Час невпинно летить, змінюються технології, зявляються нові гаджети та почуття лишаються незмінними. Пісня про те, що десь-колись серед поля виросли маки для того, щоб збулося пророцтво та утворилася нова історія кохання», - акцентував фронтмен музичної формації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus