USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Макрон береться реформувати Євросоюз

30 Серпня 2017 11:05
Президент Франції Емануель Макрон готує пропозиції щодо реформування Європейського Союзу.

Про це він заявив у вівторок в Єлисейському палаці під час традиційної щорічної зустрічі з послами Франції за кордоном. Про це інформує 24 канал з посиланням на DW.

Макрон обіцяє представити свої пропозиції вже після виборів у Німеччині, які мають відбутись 24 вересня.

За словами французького лідера, не йдеться про перегляд договорів ЄС, в яких викладаються конституційні основи Європейського Союзу.

Париж працює над «конкретними» ініціативами у 10 тематичних сферах заради того, щоб «пробудити» в країн-членів ЄС нові «амбіції» і зробити європейську спільноту знову привабливою, зокрема, в очах жителів Союзу.

Про це він також згадав у своєму Twitter.

Макрон пояснює, що нові заходи, перш за все, будуть спрямовані на зміцнення економічного та валютного союзу, гармонізацію соціальної та фіскальної політики в державах-членах ЄС, вироблення спільної оборонної стратегії, загального курсу щодо біженців та підходів до питань зміни клімату і енергетики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus