USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Макіяж крок за кроком: секрети візажистів*

25 Березня 2021 10:21
Кожна дівчина рано чи пізно починає робити макіяж. Та в представленому на ринку різноманітті б’юті-продуктів може заблукати не тільки новачок.

Не будемо зупинятись на техніках нанесення макіяжу. Розповімо лише про послідовність його нанесення. Вона залишається незмінною і для щоденного, і для святкового макіяжу.

Крок 1. Створюємо основу

Ні для кого не секрет, що найкраща основа для макіяжу – це чисте та зволожене обличчя. Очистіть шкіру ватним диском з молочком, протріть тоніком і нанесіть зволожуючий крем (у кожної напевно є свій улюблений продукт). Крему повинно бути зовсім небагато: розміром з горошину на все обличчя. Далі нанесіть праймер. Це дещо середнє між кремом і тональним засобом. Він приховує всі нерівності шкіри, робить макіяж стійкішим. Праймер треба обирати відповідно до типу шкіри.

Тепер можна приступити до нанесення тонального засобу. У різні пори року шкіра трохи змінює відтінок, тому оптимальним варіантом буде мати в арсеналі два таких засоби – у світлому та темному відтінках.

Крок 2. Маскуємо та фіксуємо тон

Далеко не кожна дівчина може похвалитися ідеальною шкірою, позбавленою від висипань і почервонінь. Тому обов’язково мати у своєму розпорядженні консилер. Змішайте його з тоном та нанесіть на проблемні зони: почервоніння, мішки під очима тощо.

Далі потрібно закріпити тон і консилер. Для цього скористайтеся пудрою. Підійде як компактна, так і розсипчаста.

Крок 3. Надаємо обличчю рельєфності

Для цього кроку використовуються в основному три продукти: хайлайтер, бронзатор та рум’яна. За допомогою першого підсвічують всі місця, що виступають: перенісся, підборіддя, верхню частину вилиць. Бронзатором же навпаки затінюємо наступні зони: між підборіддям і шиєю, скроні, а також під вилицями. Рум’яна слід підбирати близькими до вашого природного кольору шкіри.

Крок 4. Створюємо образ

Тепер можна сміливо приступати до оформлення брів та макіяжу очей. Виберіть відповідний колір та додайте чуттєвості губам. Якщо у вас не буде можливості підправити макіяж протягом дня, а потрібно виглядати ідеально, скористайтесь спрей-фіксатором для декоративної косметики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus