USD 41.30 41.65
  • USD 41.30 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Макгрегор погрожував вбивством Пор'є та його дружині: з'явилися подробиці октагону

13 Липня 2021 11:39
Ірландський боєць змішаних єдиноборств Конор Макгрегор накинувся з погрозами на адресу свого суперника Дастіна Пор’є та його дружини після поразки на турнірі UFC 264 в Лас-Вегасі.

Як повідомляє ТСН з посиланням на Out Of Context MMA, одразу після того, як Конор отримав моторошний перелом ноги та програв технічним нокаутом, він прокричав: «Коли ви будете спати, я вб’ю вас, тебе і твою місіс! Це ще не кінець! Будь обережний, приятелю».

Конор отримав жахливий перелом наприкінці першого раунду. Ірландець невдало зробив крок назад і зламав ногу, після чого вже не зміг продовжити бій. Макгрегора винесли з октагону на ношах, а його супернику присудили перемогу технічним нокаутом.

Наступного дня Конор переніс операцію та звернувся до своїх шанувальників у соцмережах.

Раніше повідомлялося, що Макгрегор зробив гучну заяву після жахливого перелому ноги в бою з Пор’є. Американець вже також прокоментував незвичайну перемогу, наголосивши, що він побив Конора.

Зазначимо, що це була третя зустріч Макгрегора та Пор’є в октагоні. Перший бій між Конором і Дастіном відбувся 27 вересня 2014 року. Тоді ірландцеві вистачило менше ніж двох хвилин, щоб нокаутувати американця. У січні 2021 року бійці зійшлися вдруге – Пор’є взяв реванш, перемігши нокаутом у другому раунді.

На рахунку 32-річного Конора 28 боїв у змішаних єдиноборствах (22 перемоги, 6 поразок).

32-річний Пор’є у ММА здобув 28 перемог, зазнав шість поразок, а ще один поєдинок за його участю було визнано таким, що не відбувся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus