USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Литва починає укріплювати оборонними спорудами кордон із Калінінградською областю РФ

8 Серпня 2024 23:00
Після оцінки ситуації Литва вирішила встановити постійні фортифікаційні споруди у двох місцях поблизу Калінінградської області. Транспортування перших протимобільних засобів на спеціально обладнані майданчики вже розпочалося.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє литовський мовник LRT із посиланням на міністра національної оборони Лаурінаса Кащюнаса.

За його словами, вже почали транспортувати на спеціально обладнані майданчики, зокрема, протитанкові надовби або «зуби дракона», блокпости та протитанкові «їжаки».

Читати ще: У Литві хочуть призивати юнаків до армії одразу після школи

Уточнюється, що Міністерство національної оборони Литви має офіційно представити громадськості рішення щодо постійного укріплення на кордоні з Калінінградською областю РФ 5 вересня. Раніше у відомстві повідомляли, що на заходи з контрмобільності виділено понад 4 мільйони євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus