USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Листопад принесе чотири хвилі магнітних бур. Коли саме «штормитиме»

31 Жовтня 2022 21:37
У листопаді 2022 року буде кілька геомагнітних бур, які певною мірою вплинуть на кожного. Майже половину місяця ми відчуватимемо на собі дію Сонця та його активність.

Більшість бур буде середньої інтенсивності, але варто очікувати і сильних сплесків, пише НВ.

Уже 1-2 листопада на Землю опуститься перша геомагнітна буря місяця. Вона буде середньої інтенсивності.

Друга геомагнітна буря пройде в період з 10 до 12 листопада . У ці дати варто очікувати на потужну бурю, яка торкнеться всіх людей, особливо тих, хто має хронічні хвороби.

18-19 листопада відбудеться магнітна буря найбільшої інтенсивності за весь місяць. Вона триватиме кілька днів і вплине навіть на тварин.

З 25 до 28 листопада людство знову накриють магнітні бурі середньої інтенсивності. У цей період можуть спостерігатися сонливість, дратівливість та поганий настрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus