USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Лише на Волі за три години склали понад 30 адмінпротоколів: у Луцьку штрафують порушників правил паркування

24 Березня 2022 18:33
У Луцьку відновили складання адміністративних протоколів за порушення правил паркування, адже в місті спостерігається багато порушень, пов’язаних, зокрема, з залишенням авто на клумбах чи зелених зонах. Лише на проспекті Волі за три години було складено понад 30 адмінпротоколів.

Про це під час вечірнього звернення розповів Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Також він звернув увагу на збільшення кількості одиниць громадського транспорту та роботу соціальної їдальні для вимушених переселенців.

Окрім того, мер подякував усім військовим, медикам, рятувальникам і волонтерам, які наближують нашу перемогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
санітар Показати IP 24 Березня 2022 19:19
Приїхали багато андонів з мухосранська і сміттєгорська, які вважають Луцьк провінцією. Ображають людей, тюремні матюки, розмовляють на "язикє". Чув одну молоду пару в парку: вуха вянуть. Чоловік забув, що його в тяжких муках народила ЖІНКА.
Петро до санітар Показати IP 24 Березня 2022 20:27
Тут своїх автогандонів і гандонок вистачає, досить пройти по Кравчука, відоме місце парковки на газоні і теплотрасі. Якщо автогандон реагує адекватно, то перезрілі автоганонихи як при ПМС.. Одна з ник на Кіа зовсім з дуба рухнула, на зауваження істерично реагувала як після недотраха.. Сорян з французький. Карати і нещадно, ато вже схожі на кацапів поведінкою
Лучанин Показати IP 24 Березня 2022 20:01
Приїхало багато тих, хто гадив у своїх містах тепер вважають за необхідне робити це і тут. Їх необхідно трошки присаджувати й залучати до порядку.
Анатолій Показати IP 24 Березня 2022 22:17
На перший раз штраф, з попередженням, на другий раз, конфіскація для потреб ЗСУ Інакше ніяк.
Стрілець Показати IP 24 Березня 2022 22:33
Нехай ще підїдуть на Стрілецьку 25, до Нашого краю. 15 протоколів гарантовано. Їздять по тротуарам як по дорозі. Стоянку собі зробили.
Іван Показати IP 25 Березня 2022 08:01
Нехай би їхали транзитом далі, в Єоропу. Нехай там спробують порушувати правила паркування і гасити недокурки в сметані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus