USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Лишала завдаток, але передумала: на Волині за шахрайство судять уродженку Білої Церкви

12 Жовтня 2024 21:44
На лаві підсудних опинилася уродженка Білої Церкви, яка ошукала чимало людей. Обвинувачена приходила до різних закладів та запевняла персонал, що раніше вона замовляла певні послуги й лишала завдаток.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Представляючись чужим ім’ям, жінка просила повернути залишені раніше кошти, бо нібито передумала. Таким способом підсудна ошукала велику кількість осіб. У різних закладах вона виманювала, за даними прокурора, від тисячі і більше гривень.

Сама обвинувачена не вперше опиняється в суді. До засідання вона приєдналася в режимі відеозв’язку з місця позбавлення волі.

Читати ще: Познайомилась з військовим у Фейсбуці та видурила 25 тисяч: у Луцьку переселенку судять за шахрайство

У суді свою провину повністю визнала. Ба більше, навіть розповіла усю хронологію подій, проте не пригадувала імен, якими представлялася. З її слів, працювала за такою схемою у 2018 році.

Жінка пояснила, що не знала, чи хтось залишав завдатки, а покладалася на удачу.

Як додала, хоче поповнити лави ЗСУ та боронити країну. Запевняла і про бажання відшкодувати завдані збитки.

«Вчинила неправильно й хочу відшкодувати потерпілим кошти. Зараз відбуваю покарання. Хотіла підписати контракт зі Збройними силами, але не можу через відкрите кримінальне провадження», – зазначила обвинувачена.

Допитавши жінку, суддя оголосила перерву в засіданні. Поки її доля залишається невідомою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus