USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Липини - проти виробництва пластмасових іграшок на «Тигресі». ДОПОВНЕНО

8 Лютого 2017 12:09
У селі Липини поблизу Луцька місцеві мешканці хочуть заборонити корпорації «Тигрес» виготовляти та складати пластмасові іграшки. Мовляв, через їх виготовлення селяни відчувають запах пластмаси та турбуються про наслідки для здоров’я.

Про це йшлося під час зборів селян, – повідомляє IA ZIK.

Мешканці Липин протестують проти збільшення потужностей виробництва та вимагають заборони «пластмасового» виробицтва на фабриці. Мовляв, через виробництво люди відчувають у повітрі запах хімічних речовин та паленої пластмаси. На їхню думку, це може шкодити здоров’ю.



Селяни також нарікають, що у корпорації не звертають увагу на їхню позицію, адже близько року тому у Липинах проводили аналогічні збори. Тоді зібрали комісію, яка встановила, що при виробництві не дотримано санітарно-гігієнічних норм, воно розміщене менш ніж за 100 метрів від осель селян.

Натомість, представники підприємства подали документи до Інституту громадського здоров’я імені О. Марзєєва національної академії медичних наук. У висновку установи йдеться, що розміри санітарно-захисної зони відповідають нормам.



У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини голова Липинської сільської ради Богдан Гусак повідомив, що «епопея» з «Тигресом» почалась ще минулоріч. З його слів, тоді в газеті «Слава Праці» представники підприємства заявили, що планують збільшити обсяг виробництва іграшок з пластмаси ледь не втричі.

Це обурило місцевих мешканців, які зібрали більше 300 підписів з вимогою не розширяти виробництво. Тоді, зі слів Гусака, власники пообіцяли не робити цього. Самі ж, натомість, розпочали роботи з проектування розширення.

«Ми готові запропонували земельну ділянку на віддалі, рекомендували «Тигресу» облаштувати виробництво подалі від будинків. Бо нині воно знаходиться ледь не в центрі села. Але власники не йдуть на контакт», - зазначив Богдан Гусак.

«Це хімічний завод, а не фабрика з виробництва дитячих іграшок», - заявляє місцева мешканка Валентина Харченко. Жінка проживає у районі виробництва й жаліється, що увечері неможливо відкрити вікна через запах, отже, пластмасове виробництво пора зупиняти. Подібну позицію висловили й інші мешканці Липин.

Натомість, керівник ТОВ «Тигрес» Сергій Венгрін зауважив, що після минулорічних зборів на підприємстві таки зробили висновки та не збільшували потужностей. Представники компанії готові шукати шляхи порозуміння з селянами. Зокрема, готові забезпечити цілодобове онлайн спостереження за виробництвом та запросити усіх охочих переконатися у безпечності процесу. Окрім того, запропонував він і поліпшити інфраструктуру населеного пункту.

Венгрін підкреслив, що виробництво безпечне та відбувається згідно із усіма стандартами.



Зрештою, мешканців Липин так і не зацікавила подібна перспектива. Тож, селяни вирішили повністю заборонити виготовлення та збір пластмасових іграшок на території села.
Рішення сходів селян from volynnews
«Тигресу» також рекомендують протягом місяця закрити виробництво виробів із пластмаси. Також обіцяють не забути й ситуацію із санітарною зоною – селяни планують звернутися з цього приводу до суду.
Фото: Волинський інформаційний портал
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 73
Лол Показати IP 8 Лютого 2017 12:22
А податки в село хто буде платити? Той запах пластмаси тільки у їхніх головах. Якась бабка з деменцію гул підняла і інші спохватилися майданити.
Мешканка до Лол Показати IP 8 Лютого 2017 13:00
А податки до вашого відома в бюджет Липин не йдуть, і за весь час що вони працюють тут, ніякого вкладу не зробили. Навіть дерева не посадили, хоча обіцяли :(
Лол до Мешканка Показати IP 9 Лютого 2017 02:13
До вашого відома річний бюджет Липин складає біля 30 мільйонів гривень. Ви думаєте що вам дорогі і освітлення з повітря роблять?
Наївні до Мешканка Показати IP 9 Лютого 2017 02:45
Хто вам це сказав? Гусак? А ви в нього спитайте як він за свою зарплату купив новеньку кемрі за мільйон гривень і побудував рестпарк, не кажучи за інше майно. Вот там і ваші податки
Дістало вже до Лол Показати IP 8 Лютого 2017 13:05
Нехай подавляться своїми податками і грішми. Ми жити хочемо, а не лікуватись - ви розумієте це???
Лол до Дістало вже Показати IP 9 Лютого 2017 02:16
Ніяких викидів немає. Ваші проблеми зі здоровям не через тигрес.
етнічний до Лол Показати IP 8 Лютого 2017 13:33
А ви би ростили своїх дітей біля хім заводу , а потім дивувались чому у дітей онкологічні проблеми.Суть Ваша за гривню пожертвувати власним здоров'ям.Повірте при такому заводі в Липинах податків для СР не збільшиться, і робочих місць також. Приклад Кронберг, возить людей вже з 3 областей (сусідніх ) натішились.
Лол до етнічний Показати IP 9 Лютого 2017 02:19
за вашою логікою працівники підприємства мали вже давно бути ходити з раком, але чомусь ніхто не хворіє. А ще смартфони і компютери викликають рак. Може треба шапочку з фольги як в Дідо? Правду говорять - село з людей виводиться через 5 поколінь.
етнічний до Лол Показати IP 9 Лютого 2017 11:40
шановний а за вашою логікою давайте засремо кругом заводами і будемо радуватись.А ви знаєте за працівників і про захворюювання? Мабуть ви точно працівник тигреса (агітатор). На рахунок села і людей , з своєї сторони скажу, народжений в селі а проживаюю в місті однак за гривню не продаю здоровий глузд.як це роблять деякі. А шапочка з фольги це справа кожного особиста , викидуйте по трохи совок з своїх голів.
123 до етнічний Показати IP 10 Лютого 2017 13:17
Ну тоді виходить, що нічого не будемо виробляти????? Вам напевно більше подобається купувати китайську гімняну пластмасу.......візьмете в руки і відразу відчуваєте себе "краще" :-B
лучани Показати IP 8 Лютого 2017 12:35
Горілку пють, курять , а тут якась пластмаса їм смердить.
-_- до лучани Показати IP 8 Лютого 2017 13:09
Добре хоч в Луцьку ніхто не п'є, давайте ж самі мешканці, села, будуть вирішувати, як їм краще жити і чим дихати
Ігор до лучани Показати IP 10 Лютого 2017 09:03
Звертаюсь до лучанина: вася тебе ніхто не питає.хіба ти "тегресьонок"
Татко до Ігор Показати IP 11 Лютого 2017 15:32
Крім ''Тигреса'' в Липинах є ще інші фірми , біля самого заводу працює якась фірма , прийдіть і подивіться уночі хто робить викиди у повітря і чим ви дихаєте і через кого .
Слуга закона Показати IP 8 Лютого 2017 12:44
Увага мешканці Липин, вам необхідно тролити Янко Наталію Вікторівну, бувшого головного санітарного лікаря Волинської області, яка порішала зменшення санзони в інституті Марзєва. На томість "Тигрес" заключив угоду на травлю щурів та мишей з фірмою її сина, бувшого помсудді, офіцера Служби надзвичайних ситуацій, черег наркоту прізвище змінившого Андрійка. Це її нормальна практика, і грошики є, і в Києві "звезда" ресується. Скоро страхувати Вас прийде, Трольтє пр. Волі 55 бо за півроку населення Ліпін зменьшить на 50 %, а все інше застрахує
мешканка Липин Показати IP 8 Лютого 2017 12:51
Шановні працівники Тигресу. В Луцьку на вул. Рівненській знаходиться завод для виробництва пластмаси, в ньому є вільні цехи, хай ваше керівництво візьме в оренду приміщення і працюйте собі на здоров'я на своєму "екологічно чистому" виробництві. І добиратись вам туди набагато простіше, ніж в Липини.
Борець до мешканка Липин Показати IP 8 Лютого 2017 16:24
Шановні мешканці села! Для чого Ви брали земельні ділянки та будували житло у промисловій зоні? Чому це питання ніхто не контролював? Коли підприємство на своїй землі планує щось робити та доводить усіма можливими засобами нешкідливість, ви тепер обурюєтесь... Дивина... Але питання навіть не в цьому... Проблема задимленості, неприємного запаху і т. д. виглядає дуже однобоко. Чому запити ТІЛЬКИ в сторону Тигреса, інші підприємства та підприємці мали б теж дати відповідь громаді щодо викидів, безпечності та допустити мешканців села для огляду виробництва... Усі, то усі....
Екоінспектор до Борець Показати IP 8 Лютого 2017 21:22
Запити були. Але ж перевірити не дозволили. Бо інші малі і не цікаві. А викидають в атмосферу... Мешканці Липин, напишіть запит на всіх забруднювачів. Ми перевірим. Будьте, будь ласка, об'єктивні. Ми дійсно за справедливість.
zorrо Показати IP 8 Лютого 2017 12:51
Є закони і положення.Якщо дотримано норму 100м-і це не суперечить нормам,то навіть запах може бути в межах норми Як їздити на машині яка маслом поливає асфальт, то це норма, а як завод працює і платить, то краще хай не платить нічого і закрити --ото буде всім щастя. Будете сидіти вдома і нюхати природу
Вася Показати IP 8 Лютого 2017 12:52
стриляють так грохають салюти пють гуляють курять а тут завод їм мішає. А не подумали скільком людям це робота
Липини до Вася Показати IP 8 Лютого 2017 13:07
Вася, в Чорнобиль не хочеш на роботу?Добре ж платять!
зеник Показати IP 8 Лютого 2017 13:03
Земля в Ліпінах закінчилась, красти-продавати немає чого, то переключились на виробників, щоб грошей збити - треба речі називати своїми іменами. Тигрес входить в пятірку найбільших платників податків в області, якщо вони перенесуть виробництво, то потім будете лікті кусати, що у вас бюджет дирявий. Нічого шкідливого не має на тому виробництві, хто технологію знає, той це розуміє. Звичайне пресування пластмаси. Якби вони виробляли пластмасу - то інша справа, тоді це було б хімічним виробництвом.
Мешканка до зеник Показати IP 8 Лютого 2017 13:15
Вірте не пропадемо без заводу, і податки як ви сказали йдуть в область, а не в село
етнічний до зеник Показати IP 8 Лютого 2017 13:44
а Ви особисто відчуваєте що податки наприклад (також в пятірці) Модерна ідуть в бюджет міста.То живіть з цією думкою і тіштесь надалі , можете собі і тирес переманити , щоб вам і податки і робочі місця , а ще доречі в нововлинську БРВ є ,то там труба не вимикається вже 7 років , тішаться нововолинці, Поляки добро в Україні побудували.Не будьте такими наївними , Вся Європа тому і переносить такі виробництва до нас, а ми і раді старатись.Інвестиції, Тільки от кому, Ми ж і в результаті будемо інвестувати в нашу медицину після таких корисних заводів...
Ковель Показати IP 8 Лютого 2017 13:06
А подім скажуть село вмирае бо немае роботи
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2017 13:11
В Луцьку теж є завод виробів з пластмас, але ніхто не нарікає. Чому села так агресивно відносяться до будь якого виробництва? Всі бажають жити в екологічно чистих зонах, а як же містяни, їм що протестувати проти всіх підприємств?
Дістало вже Показати IP 8 Лютого 2017 13:14
Зеник, почитай про це нешкідливе виробництво їхню ж закузуху на волиньпості. Якщо включити мізки і уважно прочитати, то самі кажуть, що їхнє супер-пупер обладнання менш шкідливе за китайське. І гранульований поліпропілен вони під тиском та високою температурою переводять в рідкий стан. І це не шкідливо???
хімік до Дістало вже Показати IP 8 Лютого 2017 16:15
не шкідливо, якби це був поліхлорвініл - тоді так.
Корінний мешканець Показати IP 8 Лютого 2017 14:16
Я проживаю в Липинах, як і моя сім'я. Мої діти та діти друзів ходять в місцевий дит.Садок і школу. І Я вчора був на зборах, на відміну від тих писак, які захищають виробництво. Ви-або ж працівники Тигреса або ж недалекоглядні люди, які далі свого холодильника не бачите! На зборах була гарна пропозиція - повернутись власникам Тигреса Падукам з Канарських островів, де вони вже живуть більше 4 років та з своїми дітьми та внуками поселитись на території фабрики. А так, травите моїх дітей, а самі сидите на островах. Не гарно так виходить.
Sms до Корінний мешканець Показати IP 12 Лютого 2017 09:22
щоб на тебе жінка не хнилила, заробляй більше і забеспечуй свою сім'ю, але тут є проблема для цього треба освіта і мізки хоча би 3%... Тоді можливо тебе і діти полюБлядь і буде в тебе все добре, якщо не згідний, купи бідоття прилад і вимірюй уявні шкідливі речовини термопластавтомата на якому працює Lego, який тобі не доступний!!!
Корінний мешканець до Sms Показати IP 12 Лютого 2017 22:25
Як я зрозумів, у Вас мізків трішки більше ніж 3 % і у Вас все просто в шоколаді - накриєтесь своїми купюрами і ніякі шкідливі викиди Вашу сім'ю не накриють... Щось логіки в Вашому коментарі до мене я абсолютно не бачу. З чого Ви зробили висновок про брак рівня освіти в мене чи низький рівень доходу моєї сім'ї? Знаєте, навіть в дискусію з Вами вступати не хочеться, бо Ваш інтелектуальний рівень видно з декількох речень. Всього найкращого!
Перспективна молодь Показати IP 8 Лютого 2017 14:23
О так, звичайно ж податки в село не йдуть, це Гусак з власного карману бруківку поклав, освітлення забезпечив, сніг прочищає власною технікою і т.д... А що цим крикливим пенсіонерам ще треба, не їхня ж біда, що молодь потрібно працевлаштувати. Чи може Гусак вам забезпечить супер-екологічні умови праці і достойну зарплату?... Вчепилися до того Тигреса, бо жаба давить, що хтось заробляє, а декому, в кого мізків своїх немає, лишається тільки бруд лити... Це жаба вас давить, а не забруднене повітря, задумайтесь!!!
Фінансист до Перспективна молодь Показати IP 8 Лютого 2017 15:31
Тигрес - та заспокойтеся ви вже і не вішайте людям лапшу на вуха! Відповідно до Бюджетного кодексу, за останні три роки ПДФО (основний бюджетоутворюючий податок для сіл в минулих роках) не надходить до сільських бюджетів, а розподіляється між районним та обласним бюджетами. Для чого ту єресь писати??? Ви краще поясніть, як Ви чудово платите податки в російський бюджет, маючи філію в Москві та окупованому Криму? І я би радив на вашому сайті в картах все-таки змінити Крим на український.
Фінансист до Фінансист Показати IP 8 Лютого 2017 15:59
Як добре, що можна будь-яку інформацію знайти в інтернеті. ООО "ТИГРЕС КРЫМ" - ГРН и дата внесения в ЕГРЮЛ записи,содержащей указанные сведения 1159102113610 17.08.2015. Податки йдуть в Межрайонная инспекция Федеральной налоговой службы № 3 по Республике Крым РФ. Друга компанія в Росії ОБЩЕСТВО С ОГРАНИЧЕННОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТЬЮ "ТИГРЕС" - ГРН и дата внесения в ЕГРЮЛ записи, содержащей указанные сведения 1159102113610 17.08.2015. Податки в Инспекция Федеральной налоговой службы № 15 по г. Москве. Також можна знайти дані і по пенсійних платежах і т.д. Може пора СБУ придивитись добре до них?
Мешканець Липин до Перспективна молодь Показати IP 9 Лютого 2017 02:29
Повністю підтримую. Половина населення липин алкоголіки і пенсіонери які бояться змін - вот вони і проти. Інші більш прогресивніші перевіряють інформацію. Вот всі боялися їсти продукти ГМО бо викликає рак!!!11111 І через 20 років вчені довели що ГМО абсолютно безпечне.
Адекватна Показати IP 8 Лютого 2017 14:35
Мабуть Тигрес Гусаку лапу медом не змастив, то той і намовляє жителів проти виробництва, бо в такій справі потрібна масовка, аля: "путін памагі"...
Читач Показати IP 8 Лютого 2017 14:43
Вчора в липинському клубі на сцені сидів режисер. За його командою навіть голова РДА рот відкривав. Що говорити про кількох мешканців, які хотіли сказати не по сценарію. А режисер-царьок:"Буду говорити лише з Падукою..." Чи нема тут чогось особистого? Може його погано зустріли під час відпустки на Канарах (Щось він не згадав, що теж полюбляє туда навідуватись)
Також там був до Читач Показати IP 8 Лютого 2017 15:35
І всі як по команді одноголосно проголосували? Так він прям Кашпіровський якийсь... Ви ще скажіть, що гроші всім пороздавав,щоб на збори прийли і всі аж пищать від радості дихати формальдегідами!!!
Йопрст Показати IP 8 Лютого 2017 14:58
Чогось за кромберг і модерн-експо не пишуть,там викидів дай дорогу
Пропозиція до Корінн Показати IP 8 Лютого 2017 15:37
А, може, віддати Падукам земельну ділянку Гусака(хто зна яку по рахунку ), що знаходиться по сусідству з Тигресом, Гусаку - наділ на Канарах. Ну, а Вас - до Гусака в Рест парк. Як Вам проопозиція? Бо ж свобідної землі нема ( як сказали в сільській раді учасникам АТО )
sms Показати IP 8 Лютого 2017 15:58
Шановні селюки! Вами маніпулюють. Хто? Визначайтесь самі. Проаналізуйте будь ласка кількість Ваших звернень в офіційні установи щодо негативного впливу на стан здоровя і на навколишнє середовище в результаті діяльності ТОВ "Тигрес" за останні 3-5років і результатати розгляду цих звернень . Після аналізу розгляду звернень, існуючої нормативної документації найдіть толкового юриста, який візьметься здійснювати супровід висловлених Вами претензій в відповідних установах.
Анонім Показати IP 8 Лютого 2017 16:18
виробництво за 100 м від житлових будинків - очевидне порушення санітарних норм, а так звані екологічні висновки сумнівних установ можна повісити на стіну. громада повинна звернутись до суду позовом про заборону здійснення діяльності.
123 до Анонім Показати IP 10 Лютого 2017 13:22
Не треба було будуватися так близько до заводу......вас ніхто насильно не заставляв - тепер це ваша особиста проблема
Мешканка села Показати IP 8 Лютого 2017 17:00
Я не буду писати про якісь юридичні моменти, бо чесно кажучи не дуже розбираюсь, і не буду обговорювати, хто кому недогодив, чи Гусак Тигресу, чи навпаки, очевидно одне, що вони собі не зійшлися в інтересах, а страждаємо ми, а найбільше постраждає моя сім'я, бо на Тигресі працюю я з чоловіком, і скажіть мені такі всі розумні, чим я маю дітей кормити, якщо ми втратимо роботу, може Гусак нас забезпечить?.. Чи може в нашому селі пропозицій мільйон? Одне напрошується - егоїсти ви, так не можна...
правдоруб Показати IP 8 Лютого 2017 17:18
дайте Гусаку бабло і пластмаса перестане смердіти, і в селян нюх пропаде.
чого ви чепились до правдоруб Показати IP 9 Лютого 2017 00:31
гусак на землі липинській заробив собі на старість, своїм дітям, внукам і правнукам. в нього є рестпарк, його дітище, а це постоянно живі гроші. дайте людині спокій, чепились до заможної людини з якимось тигресом. сміжно аж.
Ігор до правдоруб Показати IP 9 Лютого 2017 21:38
А ти з Липин чи за тигрес????? ГУСАК ГУСАК ГУСАК.ти тему читай!
Правдоруб Показати IP 8 Лютого 2017 17:19
Рестпарк треба ж розбудовувати далі. Мабуть за зарплату голови сільради побудував
село липини Показати IP 8 Лютого 2017 19:13
проти голова сільської ради і його прихвостні бо їм незаплатили ! як землю всю продати хрін кому то громаду нескликали !! як ставок єдиний в селі Єремєєву продали також нікого непитали !!! все просто в грошах яких недали голові ! ось він і громаду зібрав !!
Читач Показати IP 8 Лютого 2017 19:32
Заборонити селянам працювати в місті, хай в екологічно чистому селі працюють!!!
Юра Показати IP 8 Лютого 2017 20:41
От ви тут жалуетесь шо вам пластмасу чути!!! Ви поживіть біля очисних споруд в Липлянах то відчуєте різницю а особливо коли вітер в село!!! Оце дійсно срака!! Село ківерцівський район а очисні Луцьк!! То ми тоже можем забастувати шоб закрили очисні і шо буде???
Боже які вони ідіоти Показати IP 9 Лютого 2017 02:52
Ці іграшки для дітей роблять КАРЛ! Вони абсолютно безпечні! Комусь просто у вашому селі це підприємство заважає, а привід - міфічний вплив на здоров'я
Небайдужа Показати IP 9 Лютого 2017 09:42
Єремєєв церез обман викупив паї у селян с липини і ніхто збори не збирав бо йому у цьму допомагали: Гусак Б.П. олігарх сільський голова с липини який продав все село вже давно і є найбагатішою людиною Луцького району, і також до цього приклала руку Чемерис М.І яка розікрала землі колективної спілки С.Липини, жаль що такі люди добре жиуть при любій владі !!!ГАНЬБА !
Анонім Показати IP 9 Лютого 2017 10:02
Тигреса небуло а хати вже стояли такшо закрийте рот
ксюша Показати IP 9 Лютого 2017 10:31
Вас бісить що хоч один сміливий голова в нашій області пішов за людьми які його ОБИРАЛИ ,а не за посадовцями проплаченими тигресом.Побачим чи для багатьох служб у тигреса вистачить грошей закривати їхні ненаситні харі.Здоров"я наших селян важливіше за ваші іграшки ,які підтримують окупантів.
Житель Показати IP 9 Лютого 2017 12:44
я завжди байдуже ставився до таких меропріятій, бо на них збирають і дають слово тим кому треба. цей раз думав, щось буде по іншому. прийшов, слухав, було бажання розібратися. хотів задати питання, зробити пропозиції, були цікаві думки. вставав, піднімав руку і що ви думаєте мені так і не дали сказати, виступали обрані!!! дістало!!! хотів почути що скаже ТИГРЕС - питань море. Проте їм навіть не дали слово, вже якось в кінці вибіг хтось із тигреса щось там сказав, але договорити не дали, звук почав пропадати, а у вельми шанованого Голови аж скули пішли.... не по людські. я для себе поняв одне - дійсну причину конфлікту нам не назвали. хоче прикритися громадою. значить є що ховати і за що переживати. я для себе розпочинаю своє розслідування. прийду подивлюся виробництво, вночі похожу біля них і взагалі по промзоні, проведу дослідження, маю гроші і на таке не шкода. пропоную приєднатися. Хватить нас дурити.
Анонім до Житель Показати IP 9 Лютого 2017 19:19
Ваших "тигресів"засвістали Люди!!!!!!! а не Гусак!!!!! Люди,які розуміють глибину проблеми!!!!!.А ви "житель-структури тигрес" зробіть розслідування де в Липинах є старенькі Люди і дайте їм хоть 50грн на життя!!!!! Ось моя думка: Гусак не втримає такого гіганта як тигрес!!!і вони будуть лити свою довбану пластмасу.Яка 100% відзначиться на здоров'ї моїх внуків та дітей,за себе навіть і не говорю!!!!!! Схожа ситуація була в селі Брище((де хотіли зробити сміттєзвалище ) не зробили тому що люди діяли в своїх інтересах і відстоювали своє село і здоров'я!!! Так діяли радикально та проте ефективно!!!! Нам нічого не завадить,стати на захист нашого села!!! А нас тут багато!!! Я НЕ ХОЧУ НВОГО "БЕЗПЕЧНОГО" ЧОРНОБИЛЯ з його наслідками !!!!! """""""""НІ ПЛАСТМАСІ""""""""""
Ліна Показати IP 9 Лютого 2017 17:04
Люди Добрі! Не потрібно нам цієї фабрики , нам здоров"я важливіше ,майбутнє наших дітей . Привикли все купувати за гроші і висновки екології і інші висновки , а людям біда у вікна і на вулиці цим смородом дихати , хто близько не живе , той не зрозуміє цього ... власникам просто шкода лишні кошти вкласти щоби фабрику десь в полі побудувати ....На рахунок Голови сільради , то вибори про все кажуть не перший термін обирають люди і це багато означає що Гусак думає за людей і за це село і за добробут людей і майбутнє ....і правильно все вирішує громада в себе дома, а не якісь посторонні Тигреси яких у гості пустили пожити тимчасово , то будьте вічливі і не смітіть в гостях.
!!!!!!!!!!!!!! Показати IP 9 Лютого 2017 20:31
Вже дістали!!!!!!!! Подивіться кожен на себе і на свої вчинки!!!!!!! В житті не все вимірюється грошима!!!!!!!! Немає нічого важливішого за життя і здоров'я своїх близьких!!!!!!! Про Чорнобиль теж так говорили, що все безпечно і не шкідливо!!!!! Але наслідки і до сьогодні бачимо та відчуваємо на наших дітях!!!! "тигрес"- дайте СПОКІЙ нашим ДІТЯМ!!!!!!
Ігор Показати IP 9 Лютого 2017 21:55
Тигрес виготовляйте свою пластмасу в себе в Криму на своїй гуртівні в м.Саки!!! Чого пхатися в Липини
Мешканці Показати IP 9 Лютого 2017 22:00
Відчепіться від нас тигрес. Дайте дихати спокійно та жити
Анонім Показати IP 9 Лютого 2017 23:12
Тигрес, заспокойтеся вже і перестаньте строчити тут свої коменти. Ну не будете ви в Ліпінах плавити свою пластмасу, бо не для того тут покупляли будинки серйозні дяді і тьоті,щоб нюхати ваші викиди. А Гусака обс*рате, бо не продався вам, на відміну від екологів і їм подібних.
Mikky Показати IP 10 Лютого 2017 01:07
Живу за 350 м від "славнозвісного Тигреса". І вже 3-ій рік, особливо в теплу пору року, регулярно в будні дні і особливо по суботах відбуваються викиди в атмосферу якоїсь надзвичайно їдкої речовини, в вечірній час доби - дихати абсолютно не має чим!!! Для цього не потрібен супер-нюх, а достатньо просто вийти на вулицю, щоб відчути аромат цього "хімічного букета", бомби сповільненої дії. І це можуть підтвердити більше 1000 наших мешканців, які живуть на прилеглих із заводом територіях. Вибачте, шановне керівництво і адміністрація "Тигреса", це зовсім не вписується ні в які рамки! Не ігноруйте думку і заклики більшості мешканців! Якщо ви маєте совість і цінуєте життя людей, об'єктивне рішення для вас буде тільки одне - перенести всі стадії виготоблення пластмасової іграшки на інші заводи в інші регіони, де вплив на навколишнє середовище, на здоров'я людей та тварин буде зведений до мінімуму. В мене все.
Sms Показати IP 10 Лютого 2017 01:53
Розширення виробництва відбудеться у любому випадку.., а ви тут поспілкуйтеся...)
Ігор до Sms Показати IP 10 Лютого 2017 09:46
Ось справжня ваша суть!!!! Недарма вас на зборах засвістали!!!! ви і не думали домовлятися,шукати компроміс ,вихід з ситуації а просто хотіли замилити очі Людям!!!!!!!! А на рахунок ось цього : "Розширення виробництва відбудеться у любому випадку.., а ви тут поспілкуйтеся" Це ти так думаєш.Нас людей не 10 і не 100 а 1000 і ми вийдемо побачите тигресе ВИЙДЕМО І ЗРОБИМО ВСЕ ДЛЯ ТОГО ЩОБ ЖИТИ А НЕ ВМИРАТИ І ЛІКУВАТИСЯ БО ЗАНАМИ ПРАВДА І БОГ
Читач до Анонім Показати IP 10 Лютого 2017 08:54
Шановний Аноні... (закінчення інше напрошується), беріть приклад з Гусака: не продавайтеся, бо за копійки, що Вам кидають, серйозним дядьою (чи тьотьою) не станете
Ігор до Читач до Анонім Показати IP 10 Лютого 2017 09:53
Шановний читач... не маніпулюйте людьми,не переключайте нас на Гусака ,Дядів і Тьоть!!! Читайте тему,і НЕ ЗАСОРЯЙТЕ ЕФІР!
читач до Ігор Показати IP 10 Лютого 2017 11:56
"НЕ ЗАСОРЯЙТЕ ЕФІР! " . Ігоре, не засмічуйте мову.
Чемний Показати IP 10 Лютого 2017 18:17
Тигресу дали явно зрозуміти срок місяць часу а як ні тоді протест під стінами фабрики.
Ігор до Чемний Показати IP 10 Лютого 2017 23:49
Так ми всі почнемо з протестів під стінами фабрики Ні ПЛАСТМАСІ НІ ПЛАСТМАСІ НІ ПЛАСТМАСІ
Sms до Чемний Показати IP 12 Лютого 2017 09:31
Чемний 2pizza, бетон в нащі дні став дуже дорогий, цого ботрібно кимсь змішуват) немає свого Я, тобою управляє жінка?, тоді вихід один - в АТО, а не завод, якого запаху ти ніколи не відчував!!!
Sms Показати IP 11 Лютого 2017 03:33
Люди, які- ,,почули дзвін, а не знали звідки він'', свідчить про гарне знання в сфері хімії і про втрату сво Я... Вами люди монополюють, кажу як житель села, хочете зберегти бюджет селища, зверніть увагу на виготовлення ялинок з сміття, біля Тигреса.
Sms Показати IP 12 Лютого 2017 09:36
Якщо ще в когось є питання, чи в когось в носі застрягла пластмаса, є прохання висмаркатись на свою ЖАБУ і почати нарешті заробляти грощі і вкладати їх у сімейний бюджет тоді буде гармонія, про Євросоюз можете тільки мріяти, його ніколи не буде!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus