USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.50 10.65

Луцький зоопарк та Окольний замок відтепер можна відвідати за єдиним квитком

Сьогодні 07:41
Два комунальні підприємства міста пропонують охочим пізнати туристичні цікавинки Луцька, придбавши єдиний квиток. Він дає змогу відвідати за зниженою вартістю дві локації – Луцький зоопарк та Окольний замок.

Про це інформує Луцька міська рада.

"Ця ініціатива реалізовується, аби збільшити привабливість та відвідуваність таких чудових, неповторних і різноманітних місцин, які є окрасою обласного центру Волині. Та водночас дозволить і дітям, і дорослим глибше пізнати природне різноманіття нашої планети та зануритися у величну історію древнього міста, якому лише відповідно до офіційної дати – 939 років", – йдеться в повідомленні.

Ці квитки можна придбати у касах Луцького зоопарку та Окольного замку. Вартість дитячого – 100 гривень, дорослого – 200. Він суцільний, з обох сторін є стрічка контролю, яку почергово відривають при вході на локації контролери.

До слова, такий квиток можна купити не тільки собі, а у подарунок.

Читати ще: Трійця єнотів, дикобраз, чорнобурки: Луцький зоопарк показав пернатих та чотирилапих переселенців. Фоторепортаж

"Однак вже на старті ініціативи просимо не зловживати нею, бо якщо стрічки контролю не буде, то квиток, звичайно, вважатиметься використаним. Вхід на територію Луцького зоопарку та Окольного замку можливий лише за наявності корінців, відривати які мають право лише контролери", – наголошують у міськраді.
Нагадаємо, лучани можуть виграти безплатну екскурсію музейним простором «Окольний замок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus