USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Луцький зоопарк через війну втратив понад 50% відвідувачів

15 Березня 2023 12:32
Через повномасштабне вторгнення російської федерації Луцький зоопарк втратив понад половину відвідувачів.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як ідеться в звіті про роботу КП «Луцький зоопарк», доходи від продажу квитків впали катастрофічно. Через запровадження воєнного стану кожен шостий житель виїхав за кордон. Якщо врахувати, що це жінки й діти (цільова аудиторія), то це втрата 50-70% відвідувачів. Така ж ситуація і в інших українських зоопарків.

На підприємстві зазначають, що в роботі зоопарку ледве не щодня постають нові виклики, тож без доброчинців підприємство не впоралося б з ними. КП «Луцький зоопарк» має рахунки для пожертв у гривні, євро і доларах.

Постійна відкритість зоопарку допомогла у тому, що чимало небайдужих до долі тварин та працівників підприємства самі приходили із пропозиціями. Це були й організації, і звичайні люди, українці та доброчинці з-за кордону (Польща, Німеччина, Ізраїль).

«Дуже хочеться розширити територію. Наш зоопарк є найменшим в Україні – 4,3 гектара. Болючим питанням є приміщення для працівників зоопарку. Адже зараз немає можливості проводити семінари та зустрічі на різноманітну тематику. Тому ми будемо працювати над цим», – наголосила директорка комунального підприємства «Луцький зоопарк» Людмила Денисенко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus