USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Луцький виш запланував ремонт у головному корпусі

30 Жовтня 2021 08:27
Ідеться про поточний ремонт аудиторій лівого крила, а також про поточний ремонт водостічних труб і вхідного ґанку навчального корпусу №3 Волинського національного університету імені Лесі Українки, що на проспекті Волі, 13.

Навчальний заклад уже оголосив тендери на роботи:

- поточний ремонт аудиторій лівого крила навчального корпусу №3 (очікувана вартість робіт становить 765 387 гривень);

- поточний ремонт водостічних труб і вхідного ґанку (двір) навчального корпусу №3 (очікувана вартість – 355 971 гривня).

Поточний ремонт аудиторій включатиме, зокрема, шпаклювання стель і стін, армування стін, поліпшене фарбування стін і стель, фарбування олійними сумішами радіаторів і ребристих труб, поліпшене олійне фарбування вікон усередині будівлі, заміну розеток, вимикачів і улаштування захисної планки на стінах, ремонт паркетних покриттів, опорядження поверхні паркетних покриттів, фарбування олійними сумішами плінтусів та галтерей, заміну дверей, сантехніки.

У цілому планують оновити 10 аудиторій, туалети та актовий зал.

Поточний ремонт водостічних труб і вхідного ґанку включатиме демонтаж водостічних колін, відливів і лійок, розбирання водостічних труб, навішування водостічних труб, колін, відливів і лійок із готових елементів, виготовлення дрібних індивідуальних листових конструкцій, установлення водостічних лійок, насікання поверхні стель, сходових маршів, циліндричних колон, балок, карнизів та інших дрібних поверхонь по бетону під штукатурку, встановлення арматури з окремих стержнів, улаштування опалубки, монолітних бетонних сходів, покриттів східців і підсхідців з керамічних плиток.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2021 року. Гарантійні терміни на роботи становитимуть два роки.

Нагадаємо, у ВНУ імені Лесі Українки нещодавно відкрили лабораторію інформаційних технологій. Її облаштували в аудиторії №520 лабораторного корпусу вишу.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 30 Жовтня 2021 09:05
У них не має коштів на опалення, в аудиторіях собачий холод, а тут витрачають на ремонт. Совкова ремонтоманія.
Цікаво до лучани Показати IP 30 Жовтня 2021 11:39
Ну якщо тепла немає то якою може бути якість ремонту - гроші на вітер.
Студент до лучани Показати IP 30 Жовтня 2021 12:09
їм все одно, що студенти вже 8-й рік мерзнуть, краще переклеїти шпалери
Проффесор Показати IP 30 Жовтня 2021 10:06
Рідко їжджу вулицею Винниченка, але кожен раз соромно, коли дивлюся на головний корпус педінституту. Вікна не бачили фарби,мубуть, з початку встановлення.
Студенти Показати IP 30 Жовтня 2021 12:45
Нащо опалення там! Там і пар не проводять деякі кафедри
Студент Показати IP 30 Жовтня 2021 20:23
Хай заглянуть до економічного факультету

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus