USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.62 10.80

Луцький виш – бронзовий призер загальнокомандної першості літньої Універсіади України

Сьогодні 09:49
Студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки на чолі з деканом факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василем Пантіком взяли участь у церемонії нагородження переможців і призерів загальнокомандної першості ХІХ літньої Універсіади України, у якій ВНУ зайняв друге місце серед ЗВО другої категорії.

Дійство відбулося 3 жовтня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Цьогорічне нагородження особливе, адже навіть в умовах повномасштабної збройної агресії рф проти України програма ХІХ літньої Універсіади включала 16 видів спорту. До участі у фіналах, які відбулися в десяти обласних центрах і столиці, було залучено понад 30 тисяч студентів 117 закладів вищої освіти.
Читати ще: У ВНУ до Дня захисників і захисниць розгорнули 200-метровий прапор

Декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік щиро привітав рідний Волинський національний університет імені Лесі Українки і подякував ректорові Анатолієві Цьосю за колосальну підтримку та розвиток студентського спорту в закладі, а також тренерам, заступникам декана Вікторові Романюку, Ользі Іванюк, Олені Іщук і Людмилі Ващук, завідувачам кафедр Наталії Бєліковій, Світлані Індиці, Аллі Альошиній й Анатолію Вольчинському.

Читати ще: У ВНУ – освітня зустріч із представницями Верховної Ради. Фото

Завдяки усім цим людям і внеску кожного стала можливою така вагома відзнака. «Повага і шанування нашим найкращим студентам. Ви неймовірні! Ви золотими літерами пишете спортивну історію нашої alma mater!» – закцентував декан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus