USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Луцький ЦНАП не прийматиме документи на деякі послуги

6 Грудня 2022 08:03
Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку припиняє прийом документів для надання деяких послуг.

Про це повідомили у ЦНАПі.

Зокрема припиняють:

- видачу (продовження, анулювання) дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки;

- реєстрацію декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та зміни відомостей до них;

- видачу гірничих відводів;

- видачу свідоцтв про придбання вибухових матеріалів;

- видачу свідоцтв про експлуатацію місць зберігання вибухових матеріалів;

- реєстрацію, тимчасову реєстрацію, перереєстрацію та зняття з обліку великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування.

Підстава: постанова КМУ № 14 від 12.01.2022 «Деякі питання територіальних органів державної служби з питань праці», відповідно до якої ліквідовується надавач вищеназваних послуг - Управління Держпраці у Волинській області.

Функції з надання цих послуг переходять в новоутворене Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці (м. Львів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus