USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Луцький театр став переможцем конкурсу інфраструктурних грантів

24 Грудня 2021 07:20
Луцький театр «Гармидер» став одним із переможців конкурсу інфраструктурних грантів.

Про це йдеться на сторінці House of Europe у Фейсбуці.

Всього подали 429 заявок від культурних організацій з усієї України, що шукали можливості покриття витрат на оновлення застарілого обладнання або створення нових просторів, які би стали культурним магнітом для громади.

Із них 17 організацій втілять в життя свої проєкти завдяки допомозі від Європейського Союзу та грантам сумою від 5000 до 10 000 євро.

Серед переможців – Громадська організація «Творче об’єднання «Гармидер» (Луцьк, Волинська область).

У рамках проекту «Нові можливості театру на відкритому просторі» буде проведено низку заходів на відкритих майданчиках та великих просторах Луцька та Волинської області, які потребують озвучення артистів за допомогою наголовних гарнітур. Це можливість демонструвати не лише пластичні дійства, а й постановки побудовані на літературному матеріалі: читки, поетичні заходи, театралізовані історичні дійства, вистави тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus