USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.60 10.73

Луцький педколедж розпочне навчання вже на наступному тижні

Сьогодні 11:30
Луцький педагогічний коледж активно готується до початку нового навчального року.

Про готовність освітнього закладу до старту навчання інформують у Волинській обласній раді.

Екскурсію закладом першому заступнику голови Волиньради Юрієві Поліщуку провів ректор коледжу Петро Бойчук.

Коледж відкриє двері для студентів уже на наступному тижні – тут раніше розпочинають навчання і роблять довшими зимові канікули, що дозволить зекономити енергоносії. Нині ж колектив завершує останні приготування перед стартом навчального року.

«Цьогоріч приймемо 400 нових здобувачів освіти, загалом тут – 1500 студентів. До початку навчального року ми виконали різноманітних ремонтних робіт більш як на один мільйон гривень. Ці кошти були використані зі спецфонду закладу, а оновлення ми проводили власними силами. Облаштували лабораторію на кафедрі філології, встановили нове комп’ютерне обладнання», – каже Петро Бойчук.

Читати ще: Навчалися за океаном: історія студенток Ольги та Анни з Луцького педколеджу

До опалювального сезону теж готові – в минулому році замінили 148 метрів системи опалення, закінчили встановлення енергоощадних вікон. Така ж ситуація із вхідними дверима – всі вони тепер утримуватимуть тепло в приміщенні. З безпекою тут теж все гаразд – сертифіковане укриття облаштоване в підвальному приміщенні.

Юрій Поліщук лишився оглядом задоволений, заклад готовий приймати студентів в новому навчальному році: «Нині найголовніше для усіх нас – це безпека студентів під час освітнього процесу. Обласна рада як засновник комунальних закладів має контролювати дотримання усіх вимог. Педагогічний коледж цим вимогам відповідає – тут не лише дбають про безпеку студентів, а й щороку відчутно поліпшують умови навчання та проживання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus