USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Луцький педколедж прийняв у студенти майже 400 першокурсників

Сьогодні 20:23
Один з перших заснованих навчальних закладів на Волині, як відзначив директор педколеджу Петро Бойчук, прийняв сьогодні у студенти 381 першокурсника. Привітав студентську молодь та педагогічний колектив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко, який принагідно оглянув готовність Луцького педагогічного коледжу до викликів нового навчального року.

Про це повідомляє пресслужба ОВА.

«Вітаю усіх з першим навчальним днем! Бажаю кожному із вас нових емоцій, нових друзів та нових знань. Батькам – міцного здоров’я та терпіння, – звернувся до студентів та їхніх родин Юрій Погуляйко. – Завдяки нашим військовим сьогодні ми можемо урочисто привітати всіх вас, а ви – продовжувати навчатись. Вітаю у дорослому житті, усім добра та мирного неба».

Читати ще: За парти сіло 355 першокласників: у школах Володимирської громади пролунав перший дзвоник

Потому директор Луцького педагогічного коледжу оголосив про традицію навчального закладу вітати поповнену освітянську родину хлібом: «В нас є гарна традиція, вітати та зустрічати хлібом. Хліб – це багатство, це мир та свобода, нехай колоситься житня нива під мирним небом України і хай такими ж успішним будуть наші студенти. Ми разом – це одна сім’я, тож щиро вітаю із посвятою в студенти».
Після вітання начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко оглянув приміщення педколеджу, зокрема навчальні класи, освітньо-тренінгову лабораторію «Нова українська школа» та головне – облаштування укриття, адже питання безпеки залишається пріоритетним у воєнний час.

Читати ще: У школах Ковельської громади пролунав перший дзвоник

До слова, загалом у стінах Луцького педагогічного коледжу навчається 1147 студентів. Очільник області відзначив високий рівень забезпечення навчального й безпекового простору студентів та подякував дирекції педколеджу за роботу.

Читати ще: У центрі Луцька вступників ЛНТУ офіційно оголосили студентами. Фото
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus