USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Луцький міський голова привітав медиків громади з професійним святом

Сьогодні 15:18
27 липня в Україні відзначають День медичних працівників. Це професійне свято не лише лікарів та медсестер, а всіх, хто стоїть на сторожі людського життя і здоров’я. Напередодні у Луцькій міській раді очільник громади Ігор Поліщук зустрівся з представниками сфери охорони здоров’я і привітав їх із професійним святом.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

«Хочу подякувати за вашу складну роботу, надзвичайно важливу в період повномасштабної війни. Дякую за професіоналізм, чуйність, доброту та добросовісне виконання обов’язків. Ми можемо заслужено пишатися медичною галуззю нашої громади, тому що порівняно з іншими обласними центрами, наша медицина – на високому рівні», – зазначив Ігор Поліщук.
Особливу вдячність міський голова висловив тим, хто працює з військовими, хто допомагає їм у реабілітації та відновленні після поранень.
«Бажаю, щоб усім вам Господь повертав ваше добро сторицею. Родинного вам затишку, добра вашим рідним і швидшого переможного миру нашій країні», – звернувся до присутніх міський голова.

Читати ще: Волинській обласній лікарні – 80 років від дня заснування

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я, надання якісних послуг мешканцям Луцької міської територіальної громади Ігор Поліщук нагородив багатьох медиків Почесними грамотами.
Головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська від імені медичної спільноти висловила вдячність Луцькій міській раді за постійну увагу до потреб медичних закладів та персоналу, оперативне розв’язання актуальних проблем, створення належних умов роботи та оновлення матеріально-технічної бази.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus