USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Міський голова Ігор Поліщук зустрівся з директором Торгового Представництва Тайваню

20 Вересня 2023 15:33
У Луцькій міській раді відбулася зустріч міського голови Ігоря Поліщука з директором Торгового Представництва Тайваню Су Ю-Суанем. Керівник Представництва прибув до Луцька з Києва, де з 2006 року діє офіс цієї неурядової організації.

Мета візиту Су Ю-Суаня – ознайомлення з ситуацією у міській територіальній громаді та обговорення потенційних напрямків співпраці, зокрема, у медичній, економічній та освітній галузях, повідомляє пресслужба міськради.

«Цього року, а також наступного, наш уряд передбачив спеціальний бюджет для України, – повідомив Су Ю-Суань. – Водночас, представники Тайваню майже нічого не знають про вашу державу, адже всі контакти відбуваються у столиці та великих містах. Однак я живу в Україні понад 5 років, і знаю, що в її західній частині є багато міст, які мають потенціал, ресурси і людський капітал. Тому моє завдання – поцікавитися вашими проєктами і можливостями, щоб потім просити свій уряд про ресурси».
Міський голова Ігор Поліщук подякував Су Ю-Суаню за візит до Луцька. В його особі подякував також за підтримку Тайванем України як на міжнародній арені, так і матеріально-технічними засобами. Щодо пропозиції співпраці міський голова зазначив: «Луцька міська рада реалізовує дуже багато різноманітних проєктів, і ми вдячні за таку можливість. Сформуємо і надамо вам перелік проєктів, які можуть бути підтримані в рамках даної програми».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 20 Вересня 2023 18:22
Дуже приємно, що посадовці Луцька вільно володіють англійською мовою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus