USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Луцький художник розписав один з вагонів «Потяга до Перемоги»

26 Серпня 2022 08:24
Художник із Луцька Андрій Присяжнюк долучився до проєкту Укразлізниці «Потяг до перемоги» та розписав один з вагонів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Митець виклав фото роботи та розповів, як обирав сюжет.

«16 травня в місті Євпаторія, що в Українському Криму, Богдан Зіза облив міську адміністрацію жовтою та синьою фарбою. За це йому загрожує до 15 років ув'язнення. Такий вчинок заслуговує на нашу увагу та сприяння якнайскорішому звільненню Богдана», – зазначив митець.

Він також поділився світлинами та відео створення проєкту.
Нагадаємо, що про «Потяг до перемоги» Укрзалізниця повідомила 23 серпня. Йдеться про сім вагонів, які розписали українські митці. Потяг курсуватиме із Києва до Ужгорода.

Кожен вагон присвячений тимчасово окупованим територіям України та подвигам людей, які чинять опір російським військам. Основою для сюжетів стали подвиги українців, які борються, попри тиск окупантів та постійну небезпеку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 30 Серпня 2022 21:58
Подобається мені сучасне українське мистецтво. Раніше пробував його осягнути, дивився на всю ту абстракцію на Віоліті, а зараз ось воно, зі зрозумілиими емоціями і сюжетом. Шкода, що привід такий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus