USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Луцький депутат запропонував колезі «крутити болти» на його підприємстві

30 Жовтня 2019 13:48
Депутат Луцької міської ради Євгеній Ткачук запропонував зняти з порядку денного сесії питання про перейменування вулиць, адже, на думку обранця громади, перйменування вулиць - не є нагальною проблемою міста, і, до того ж, принесе масу незручностей лучанам. Така пропозиція надзвичайно обурила депутата Миколу Федіка, який почав висловлюватися до колеги мовою жаргону. «Ви забили болт на комісію, яка приймала це питання! То яке маєте право знімати питання з розгляду?» – сердився обранець громади.

Дискусія відбулася сьогодні, 30 жовтня, під час засідання чергової, 65-ї сесії Луцької міської ради.

Так, під час розгляду порядку денного сесії, депутат Євгеній Ткачук запропонував зняти питання про перейменування та декомунізацію вулиць Луцька, мовляв, у міста є й більш нагальні питання.

«Ви забили болт на все! Ми ходимо на комісію не штани протирати, а впорядковувати вулиці Луцька. Якщо у вас є пропозиції – рекомендуйте. Я є член комісії, але якщо ви вважаєте її недоцільною, ліквідуйте її. Якщо ми приймаємо рішення для того, щоб його зняли – то нащо воно. Приходимо на сесію, а нам кажуть знімаємо», – гучно обурювався Микола Федік.
На це Євгеній Ткачук відповів, що у нього на приватній фірмі і є проблеми з працівниками, а Микола Федік настільки технічно «говорить про болти», що він готовий його взяти до себе на підприємство на пів ставки.

«Можу взяти вас на пів ставки до себе на фірму. Щодо вулиць – на них є багато підприємств. Для власників приватних будинків перейменувати вулицю не проблема, а от для підприємців – це колосальна проблема. А чому я менше ходжу по комісіях, тому що вважаю, що в нас стільки проблем, що перейменування вулиць – не нагальна проблема», – відповів депутат.
Вислухавши обох обранців громади, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що оскільки профільна комісія внесла свою пропозицію, то її будуть і розглядати, і обговорювати.

У підсумку депутати зняли ці питання з порядку денного, оскільки виявили, що на цих вулицях розташовані багато підприємств. Для власників приватних будинків перейменувати вулицю не проблема, а от для підприємців – це створює значні труднощі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2019 14:02
Хоч одна адекватна людина. Відчепіться вже від тих вулиць. І гарна думка розпустити комісію..
Хм Показати IP 30 Жовтня 2019 14:02
Для людей теж Бо тратять гроші люди. В кожної вулиці є код от присвойте номера а не імена Так буде простіше
Клава Показати IP 30 Жовтня 2019 14:20
вулиці у нас не лише перейменовуються, а й перекриваються..
я Показати IP 30 Жовтня 2019 14:35
Темні вечори зараз....- осінь-зима. і на вулицях сіл і міст потрібно подбати про безпеку людей - і самим і поліції і владі- і в школах і в дитячих садочках навчати до цього ....Оце я розумію думають трохи про безпеку людей....Хоч показують приклад і з часом люди навчвться в куртках ходити з світловідбивачами та з смужками світовідбивними на одежі, на веловипедах і т.д.і т.п.... Під час проведення профілактичної операції "Безпека дорожнього руху – це життя" полісмени роздали на Любешівщині 80 світловідбивачів власникам гужового транспорту.
да Показати IP 30 Жовтня 2019 14:55
Це толкова людина.треба заніматця работою.хазяюствувати
лучанин до да Показати IP 30 Жовтня 2019 16:09
краще не пиши коменти...)))
777 Показати IP 30 Жовтня 2019 15:45
Женику +

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus