USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Луцький автоклуб – проти нелегальних автозаходів та гучних вихлопів

30 Липня 2023 14:50
Учасники відомого луцького клубу «West Level», до якого входять багаторазові Чемпіони України та призери змагань з автоперегонів та поціновувачі автокультури, виступили проти гучних заходів на час війни.

Трапилось це на фоні того, як в соцмережах почали організовувати гучні автозбори, заплановані на неділю, 30 липня, на площі перед Замком Любарта. Як видно з відео минулих зборів, учасники гучно вмикають музику та звуками вихлопу створюють дискомфорт місцевим мешканцям.

«Ми не підтримуємо масові авто-, мото- нелегальні збори та будь-який тип аварійного керування у місцях для цього не відведених, тим паче під час воєнного стану в країні. Також не підтримуємо надмірно гучні вихлопні системи на гучну музику на час воєнного стану. Закликаємо водіїв не форсувати двигуни у містах, щоб не лякати їхніх мешканців», – заявили учасники автоклубу «West Level» на своїй сторінці в Інстаграмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus