USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Луцькводоканал» придбав спецобладнання для захисту аварійників під час складних робіт

19 Червня 2023 19:48
Аварійний стан мереж, що прокладені на великій глибині, або в умовах обмеженого доступу, може призводити до обвалу ґрунту, зсувів та інших складних ситуацій, при яких виконання ремонтних робіт стає небезпечним для життя і здоров’я. Щоб захистити працівників від можливих зсувів чи обвалів грунту, КП «Луцькводоканал» придбав спеціалізоване високоякісне німецьке обладнання, яке має необхідну сертифікацію і використовується у країнах Європи.

Про це повідомили у водоканалі.

На жаль, кількість складних аварійних ситуацій у Луцьку зросла. Частіше доводиться ліквідовувати аварії, при яких руйнуються колектори або під насипним ґрунтом на великій глибині утворюються пориви. В таких випадках успіх відновлення на 95% залежить від дотримань техніки безпеки і охорони праці.

Тому, як зазначають на підприємстві, новітнє обладнання не тільки збереже життя і здоров’я працівників аварійних бригад, але і пришвидшить виконання робіт. Адже без використання спеціальної захисної техніки працівникам потрібно формувати величезні траншеї, щоб гарантувати безпеку і відсутність обсипань. Це забирає чимало часу і сил, і затягує досягнення успішного результату. А застосування так званої опалубки для захисту працівників дозволяє проводити відновлювальні роботи при невеликих траншеях. Новітня система гарантує безпечний спуск на глибину без загрози зсуву.

Читати ще: Двох чоловіків, яких у Луцьку засипало землею на будівництві, вдалося врятувати. Фото

«Попри складну фінансово-економічну ситуацію, спричинені війною, підприємству вдалося придбати і доставити обладнання, адже безпека працівників – понад усе», – зазначають у водоканалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus