USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Луцьку міську клінічну лікарню перейменовують

28 Квітня 2021 13:01
Луцьку міську клінічну лікарню перейменовують на Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади.

Про це стало відомо 28 квітня під час пленарного засідання 10-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про перейменування комунального підприємства «Луцька міська клінічна лікарня» у комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» та затвердження його Статуту у новій редакції.

Підставами підготовки відповідного проєкту рішення є реформування галузі охорони здоров’я та реформа децентралізації, зокрема, приєднання до Луцька навколишніх громад. Назва «Луцька міська клінічна лікарня» не відповідає сучасним вимогам, адже це комунальне підприємство надає медичну допомогу не тільки жителям міста, а й мешканцям сусідніх сіл, інших районів. Окрім того, передбачено внесення змін у статут комунального закладу. Відповідно до них, посаду директора лікарні буде замінено на посаду генерального директора об’єднання тощо.

Директорка КП «Луцька міська клінічна лікарня» Лариса Духневич найближчим часом має провести реєстрацію статуту підприємства у встановленому законом порядку.

Відзначимо, що в майбутньому Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади об’єднається з луцькими центрами первинної медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Voker Показати IP 28 Квітня 2021 13:12
Вовремя, само время вместо денег на лекарства будем платить за новую вывеску,печати , наверное изменения в штатах больницы будут....короче как всегда и самое главное вовремя...
Лікар Показати IP 28 Квітня 2021 14:09
І усі враз станемо здоровими!!!
скептик Показати IP 28 Квітня 2021 14:30
"Назва «Луцька міська клінічна лікарня» не відповідає сучасним вимогам, адже це комунальне підприємство надає медичну допомогу не тільки жителям міста, а й мешканцям сусідніх сіл, інших районів" А в Луцькій районній лікарні, інших районних лікарнях, Волинській обласній лікарні мешканці сусідніх сіл, інших районів не обслуговуються ? Луцька міська клінічна лікарня розвивалась за рахунок податків жителів міста Луцька. тепер будуть лікувати виключно "благодійників" звідки попало
Кадровик Показати IP 28 Квітня 2021 20:31
А це тягне за собою конкурс на заміщення вакантних керівних посад !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus