USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Луцькому зоопарку передали майже 70 кг «браконьєрської» риби

1 Листопада 2021 21:34
Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля передали 68 кг водних біоресурсів до Луцького зоопарку. На корм тваринам віддали 32 кг риби, конфіскованої у порушників природоохоронного законодавства, та 36 кг – вилученої згідно з актами безгосподарського майна на водних об’єктах області у період з травня по вересень 2021 року, повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі.

«Вилучені у порушників водні біоресурси зберігаються на складі Управління. Відповідно до рішень районних судів про конфіскацію водних біоресурсів, комісією приймається рішення щодо безоплатної передачі риби на корм тваринам у вигляді благодійної допомоги. У даному випадку риба передається комунальному підприємству Луцький зоопарк», – розповів керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Волинський рибоохоронний патруль вже не вперше проводить аналогічні заходи. Так, 28 квітня до міського звіринця передали 90 кг риби.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus