USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.55

Луцьком вночі роз'їжджав п'яний чоловік на фурі

4 Лютого 2018 12:29
Чоловік поводився агресивно, з криком доводив, що його зупинили без причини.

Вночі у Луцьку затримали п’яного водія вантажного автомобіля-фури.

Пригода трапилася у ніч на неділю, 4 лютого , – пише Волинь24.

Порушника виявили у ніч на неділю, 4 лютого. Водій вантажного автомобіля «Вольво» рухався з поспекту Перемоги на проспект Соборності у Луцьку.

Водієві авто близько 40 років. Чоловік мав ознаки сп'яніння: запах алкоголю, агресивна поведінка та крики. Він намагався переконати всіх, що його зупинили без причини. Зрештою, згодом таки зізнався, що випив пляшку міцного пива.

Дмухнути в алкотестер чоловік відмовився, тому його повезли до накркологічного диспансеру. Під час перевірки у наркодиспансері з'ясувалося, що кількість алкоголю в крові водія становить 0,98 проміле. А це майже в п'ять разів перевищує допустиму норму.

До слова, цієї ночі і в Луцьку затримали ще одного п'яного водія з пістолетом на авто з пробитими колесами.ВІДЕО

Окрім цього, нетверезих водіїв цієї ночі впіймали і в Ковелі. Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька, у Ковелі в ніч з 3 на 4 лютого, екіпажі патрульних затримали 2 нетверезих водіїв.

Першого 25-річного водія зупинили по вулиці Володимирській, на нього оформили відповідний протокол, - інформує Патрульна поліція Волинської області.

Другий водій пройшов освідування в Ковельській лікарні, результат – 1,01 проміле, він також отримав протокол за ст. 130 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 4 Лютого 2018 19:06
По вiдродження ,молодi,соборнотi кожен день курсують фури ,а наша полiцiя доблисна `iде на зустрiч та зовсiм нiяк не реагують на порушення . дороги тим часом розбиваються i розбиваемо свою пiдвiску то щьо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus