USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Луцькі виші співпрацюватимуть з ТЦК щодо вступу військовозобов'язаних

24 Червня 2024 11:17
Одним із питань, яке вивчали та аналізували під час чергового засідання Ради оборони Волинської області, було вступ військовозобов’язаних у вищі навчальні заклади, аби отримати відстрочку від мобілізації.

Про це повідомили у Волинській ОДА.

«Мобілізація залишається одним із найскладніших та водночас найважливіших завдань, над якими працюють в нашій країні. Захисники й захисниці на фронті потребують підсилення та перепочинку, тож необхідно виконувати завдання, поставлені Генеральним штабом», – акцентують в ОДА.

До обговорення залучили ректорів вищих навчальних закладів Волині, які доповіли про умови вступу та окреслили статистику щодо кількості студентів, які наразі навчаються в університетах. Окрім цього, запевнили, що є чітка домовленість з обласним ТЦК та СП, що надаватимуть списки відрахованих осіб, які не виконали умови для зарахування.

Читати ще: Оновлення даних військовозобов’язаних: до 16 липня луцький ЦНАП працюватиме без вихідних

«Разом із цим, за результатами засідання Ради оборони області доручив керівникам відповідних силових структур тримати це на контролі та унеможливити ухиляння від мобілізації за допомогою навчання у вишах», – повідомив начальник ОВА Юрій Погуляйко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Червня 2024 13:52
перша сесія буде дуже врожайною на зелень
Анонім Показати IP 24 Червня 2024 14:25
коли наш очільник ова піде звільняти свою батьківщину, місце де він народився, жив і працював? Коли у війську не опиняються ті, хто має там бути в першу чергу, а шукають дурніших за себе,то це є деморалізуючий факт для мобілізації. Влада - не справедлива. Влада зриває мобілізацію.
Коля Показати IP 24 Червня 2024 17:36
Діти чиновників не йдуть воювати а відсиджується за кордоном. Коли будуть йти всі воювати а не тільки забирають тих хто не може заплатити і порішати ?!навіть у війну брехня !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus