USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Луцькі спортсмени вибороли бронзові нагороди на Кубку України з греплінгу

27 Березня 2021 07:58
Дмитро Ковальчук та Олександр Устимович вибороли призові місця на фіналі Кубку України з греплінгу, який відбувався 24 та 25 березня у Харкові.

Про це повідомили у пресслужбі клубу GARDA.

Дмитро Ковальчук – спортсмен та тренер клубу GARDA і Луцької дитячо-юнацької спортивної школи № 2 виборов бронзу серед дорослих у ваговій категорії до 71 кг у версії NO GI (без кімоно).

Олександр Устимович – також спортсмен та тренер клубу GARDA, боровся у версії GI в цій же ваговій категорії і також виборов бронзу.

Фінал Кубку України з греплінгу був підсумковим чемпіонатом для відбору спортсменів у національну збірну України з грепплінгу. На захід приїжджають найкращі борці з греплінгу (чемпіони та призери своїх областей), а також часто й бразильського джиу-джитсу.

Важливо зазначити, якщо у бразильському джиу-джитсу спортсмени боряться за рівнем присвоєних їм поясів, то у греплінгу сутички між собою мають борці різних рівнів незалежно від поясу. Це значно піднімає рівень конкуренції на змаганнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus