USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцькі ліцеїсти зустрілися з «Найсильнішою людиною світу»

14 Листопада 2023 10:37
11 листопада відомий український силач, заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина світу», багаторазовий чемпіон світу у силовому багатоборстві Василь Вірастюк завітав до Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Цього дня ліцеїсти відверто поспілкувалися зі спортсменом, інформують у ліцеї.

Василь Вірастюк говорив про спорт та його роль у житті людини, зокрема наголосив на тому, що змінитися на краще ніколи не пізно.

Говорячи про чарівний світ спорту, гість зазначив: «Кожна випадковість є результатом твоєї праці під час того, як ідеш до своєї мети». Такою є формула успіху від Василя Вірастюка.

Не обійшлося цього дня без автографів і фото на згадку про зустріч з відомим спортсменом.

Як зазначили ліцеїсти, такі зустрічі мотивують та дають сили досягати більшого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus