USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Луцькі «легіонерки» зіграли внічию із хмельничанками

19 Лютого 2022 21:44
У гру дев’ятого туру чемпіонату України «Легіон-Університет» вдома приймав команду «ДЮСШ № 1-Збірна м. Хмельницького». Для обох колективів протистояння не мало особливого турнірного значення. Результат відігравав дещо більшу роль для лучанок, адже вони проводили останню гру в сезоні на домашньому майданчику, повідомляють у «Легіон-Університеті».

Поєдинок запам’ятається перед усім надпотужним запалом енергії від гравчинь. Небезпечні моменти один за одним радували трибуни. Першими відзначилися забитим м’ячем «легіонерки». Дальній удар Анастасії Чернюк залетів точнісінько в кут воріт. Відповідь хмельничанок прийшла на 15 хвилині. Після невдалого виконання штрафного «кулястий» відскочив до Олександри Сухоряби, яка зіграла на добиванні. Перший тайм команди завершили внічию 1:1.

Початок другої частини гри був за лучанками. Знову сильний постріл здалеку від Чернюк приносить результат. 15-річну футзалістку сміливо можна назвати одним із відкриттів чемпіонату. У своєму дебютному сезоні на всеукраїнському рівні Анастасія Чернюк вражала ворота суперниць дванадцять разів.

Гості шукали свої можливості після стандартів. На жаль, черговий штрафний допоміг їм зрівняти рахунок. Згодом клуб із Хмельницького навіть вийшов уперед. Проте «біло-сині» одразу ж повернули рівність у матчі. За кілька секунд після пропущеного Юлія Сардачук виконала розрізний простріл, який у підкаті замкнула Юлія Годісь. Для дівчини це перший м’яч за «Легіон-Університет».

Під кінець зустрічі луцький клуб міг вибороти перемогу. Сильний удар Чернюк відбила голкіперка суперниць. На останній хвилині трішки холоднокровності не вистачило Юлії Холодько. Фінальна сирена все ж фіксує нічию.

Гра закінчилася із рахунком – 3:3.

По грі «Легіон-Університет», як ніколи, заслуговував на позитивний результат. Сам поєдинок, беззаперечно, видався бойовим, динамічним насиченим спортивною боротьбою, про що відзначили обидва тренери.

Олександр Осацький, головний тренер «ДЮСШ-1», заявив: «Дуже сподобалося дивитися на цю гру. Емоцій зашкалювали, але вони лише позитивні. Такі ігри на користь командам».

«Як і очікувалося, поєдинок був рівний та бойовий. Фантастична гра воротаря суперниць завадила нам забити більше. Дуже хороший матч видали команди, але результатом не задоволений. Усе-таки вдома, у досить принциповій грі, хотілося взяти три очки», – сказав головний тренер «Легіон-Університет» Дмитро Голоскоков.

Футзалістка «Легіон-Університет» Юлія Годісь так прокоментувала гру: «Ми програвали 3:2. У той момент я діяла за ситуацією: побачила, як звільнилася зона на дальній штанзі, після того, коли моя партнерка Юлія Сардачук стягнула на себе трьох гравчинь суперника. Дуже хотіла, щоби вона віддала мені пас саме туди, що і сталося. У підсумку, я без сумнівів стелюся в підкаті, аби замкнути чудову передачу Юлі, за яку їй вдячна. Задоволена, що забила. Це можна було помітити одразу, за моєю реакцією».

Після гри «Легіон-Університет» займає п’яте місце в групі, маючи рівну кількість очок із хмельницьким клубом. Наступний матч стане останнім для «легіонерок» у груповому етапі сезону. 26 лютого луцька команда відправиться до Києва, де зустрінеться з «Будстаром-НПУ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus