USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

Луцькі комунальники отримали аварійну машину від благодійників зі США

3 Вересня 2023 15:36
Автівку з обладнанням, яка виїжджатиме на ліквідацію аварій, отримали працівники державного комунального підприємства «Луцьктепло» від іноземних партнерів.

Раніше вони передали екскаватор, розповів Суспільному речник підприємства Антон Безносиков.

Додає: отримали нову аварійну машину від USAID – американського агентства міжнародного співробітництва в рамках проєкту енергетичної безпеки.

Вперше на спецавтомобілі виїхав на ділянку ремонту тепломереж водій комунального підприємства Василь Тананайко, щоб випробувати нове обладнання. Каже: працює в «Луцьктеплі» понад 30 років.
Читати ще: Для «Луцьктепла» затвердили інвестиційну програму на 26 млн грн: що вона передбачає

Машина обладнана двома зварювальними генераторами, є помпа для викачування води, мотор із насосом, відсік для пропану, інструменти різні, кабелі для зварювання, різання труб, є холодна і гаряча вода, щоб помити руки.
Загалом для роботи на теплових мережах підприємство має дві спеціальні аварійні машини, включаючи нову подаровану, та переобладнали три вантажівки, додав Антон Безносиков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus