USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

«Луцькі комунальні заклади платитимуть за газ по 24,70 за куб», – міський голова провів лікбез міністру

29 Вересня 2021 14:04
Попри те, що міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов стверджує, що підстав для підвищення тарифів немає, луцькі комунальні заклади отримали контракти на жовтень, відповідно до яких платитимуть 24,70 гривні за один кубічний метр газу.

Про це йшлося під час засідання 19 сесії Луцької міської ради.

Луцький міський голова Ігор Поліщук розповів, що учора міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов повідомив, що за формування тарифів відповідає виключно місцева влада, міські ради, ради територіальних громад.

«Він сказав, що є фіксована ціна газу, немає жодних підстав для підвищення тарифів і жодних змін не має бути. Про це, напевно, сьогодні говорять всі міністри, навіть ті, які до газу не мають жодного відношення. Але я хочу повідомити пану Немчінову, що ми отримали контракти на жовтень для наших комунальних закладів за ціною 24,70 гривні за один кубічний метр газу без вартості доставки. Жодних семи гривень немає, сім гривень – лише для населення.

Якщо пан Немчінов, працюючи міністром, не знає, то ми йому розкажемо. Складовою тарифу є не лише вартість газу, а і ціна електроенергії, на підвищення вартості якої державний регулятор НКРЕКП дав згоду, а також доставка газу. Тому, ось такий лікбез для пана Немчінова, який запевняє, що жодних підстав змінювати тарифи немає», – наголосив Ігор Поліщук.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Журналіст Показати IP 29 Вересня 2021 17:06
Лікнеп правильно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus