USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Луцькі базарники розвернули знак, аби їх не штрафували за блокування дороги

4 Лютого 2020 12:06
Підприємці Старого ринку у Луцьку розвернули знак 3.34 (парковка і зупинка заборонені) в іншу сторону на вул Замковій, щоб уникнути відповідальності за блокування дороги.

Про це йдеться на сторінці муніципальної варти у фейсбуці.

«Люди, які з суботи перекрили вулиці Замкову та Глушець своїми авто (проїзд вулицею, тротуари, ворота) з порушенням ПДР ч.1 та 3 ст.122 КУпАП з метою уникнення відповідальності розвернули знак 3.34 в сторону Замку Любарта.

Не врахували лиш одного, що на вулиці Замковій двосторонній рух», – йдеться у дописі.

Довідка

Знак 3.34 – забороняються зупинка і стоянка транспортних засобів, крім таксі, що здійснює посадку або висадку пасажирів (розвантаження чи завантаження вантажу).
Нагадаємо, згідно з прийнятим на останній сесії міської ради рішенням, термін дії договорів підприємців було припинено 2 лютого, тож вони повинні були б до 3 лютого добровільно звільнити територію ринку. Оскільки цього не сталося, працівники муніципальної варти можуть приступати до демонтажу павільйонів.

Тим часом підприємцям запропонували пільгові умови переїзду на Новий ринок (який в межах Луцька є єдиним ринком, що відповідає вимогам ДБН та ін.) із безкоштовним та пільговим періодом розміщення, додатковими транспортними рішеннями та іншими умовами.

Натомість деякі підприємці з ночі 2 лютого припаркували автомобілі з порушенням ПДР таким чином, щоб унеможливити демонтаж кіосків, адже, відповідно до рішення від 29.01.2020 № 69/1, дія договорів оренди торгівельних місць, укладених з підприємцями, які здійснюють діяльність на вказаній земельній ділянці, була припинена 2 лютого.

3 лютого підприємці блокували доступ до контейнерів. Працівники муніципальної варти поскаржились в поліцію на дії підприємців, які масово порушують правила дорожнього руху, провокують конфлікти та намагаються нанести тілесні ушкодження представникам муніципальної варти.

Однак частина підприємців вже облаштовуються на Новому ринку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Активіст Показати IP 4 Лютого 2020 12:19
А чи законно, з усіма погодженнями, він там був встановлений? Почнемо з того.
Роботяга Показати IP 4 Лютого 2020 12:40
Їх не штрафували за відсутність документів, за неоформлених працівників, за відсутність касових апаратів, за відсутність дозволів. Вони що якась недоторканна каста блатних з 90-х?
Питання до Роботяга Показати IP 4 Лютого 2020 14:18
Де ж ти рабатяга працюєш? Не перепрацювався? Зроби перерву, закуси мівіною.
Анонім до Питання Показати IP 5 Лютого 2020 13:03
Тобто, по-суті, вам йому відповісти нічого...
7 Показати IP 4 Лютого 2020 12:45
навіть з фото видно, що ДСТУ він не відповідає, а значить це картонка з малюнком
Льошкин Показати IP 4 Лютого 2020 15:08
Та там половина знаків не правильно стоїть,понаставляли а парковщикі ходять штрафують.Приклад вулиця Братковсьокго.Вже неоднаразово звертався до поліції і парковщиків нуль уваги тільки штрафи виписують.Поліція теж не звертає на це увагу ,коли припаркуєшся по знаках які суперечать один одному то вже тут як ту,починаєш доказувати що ти не порушував то вони руками розводять казли
Колькін до Льошкин Показати IP 4 Лютого 2020 15:38
Яка керовніца такі і підЛеглі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus