USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

«Волинь» розпочала футбольний турнір у Бресті з поразки

12 Лютого 2021 19:05
У першому матчі білоруського турніру «WinterCup 2021» «Волинь» зустрічалася із оновленим брестським «Динамо» – четвертою командою сусідньої Вищої ліги. На жаль, наша команда не зуміла здобути перемогу.

Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу.

Суперники «хрестоносців» у зимове міжсезоння провели справжню реорганізацію, і лише за день до цього поєдинку почали потроху «відкривати карти», офіційно оголосивши шістьох новачків команди.

Василь Сачко не міг розраховувати у поєдинку на Амбросія Чачуа, у якого невеличке пошкодження, а також Сіаваша Хагназарі, який приєднався до команди пізніше через певні бюрократичні питання.

Господарі гарного брестського манежу могли забити на початку гри, коли ледь не скористалися деякою неузгодженістю дій у нашому захисті. Утім, Владислав Леванідов виручив нашу команду, а «хрестоносці» швидко відповіли виходом віч-на-віч Богдана Кобзаря, однак переможцем у його дуелі став голкіпер «Динамо».

Гравці «Волині» провели чимало хороших атак на ворота суперників. Традиційно активними були й фланги нашої команди, здорово «возив» оборону господарів, зокрема, Євген Протасов, однак багато перспективних починань команди зупинялися на стадії завершального пасу. Двічі у першому таймі арбітр мав повне право призначити пенальті у ворота господарів поля, однак ані на падіння після індивідуального проходу Артура Рябова, ані на гру рукою «динамівців» у власній карній зоні арбітр матчу не зреагував.

У другому таймі малюнок гри не змінився. У «Волині» на поле вийшов Олександр Климець, а також деякі гравці, що знаходяться у нас на перегляді. Підопічні Василя Сачка виглядали дуже активно та знову могли розраховувати на пенальті – брестський захисник відверто штовхав у спину Богдана Оринчака, однак і тут свисток судді промовчав.

Не пощастило нашій команді на самісінькому «екваторі» другого тайму, коли гравці «Динамо» заробили кутовий. А після подачі з «корнера» найбільш спритним у карній зоні волинян виявився гравець господарів Джуніор Нгеде – 1:0. До завершення поєдинку футболісти «Волині» не реалізували низку хороших гольових нагод – зокрема, голкіпер виручив господарів після удару головою Віталія Приндети. Ще дві хороші можливості для взяття воріт мав Кобзар – спочатку йому не вдалося переправити простріл у ближній кут воріт «динамівців», а в одній з останніх атак під його удар з близької відстані самовіддано підставився захисник.

Тобто турнір у Бресті розпочали із поразки при досить непоганій грі.

А свій наступний поєдинок наша команда зіграє 13 лютого об 11:00 проти команди «SeweFootballClub» з Кот-д’Івуару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Glover Показати IP 12 Лютого 2021 19:59
Я так і думав!
Не фан Показати IP 12 Лютого 2021 20:15
Хлопці собі не зраджують ! Чітно у грі прослідковується стабільність ! Стабільно програють !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus