USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.50 10.65

Луцька волейбольна команда перемогла житомирське «Полісся»

12 Вересня 2020 16:56
У п’ятницю, 11 вересня, луцька волейбольна команда «Волинь-Університет-ОДЮСШ» стартувала в Суперлізі, елітному вітчизняному дивізіоні. В першому матчі підопічні Богуслава Галицького перемогли житомирське «Полісся» 3:0.









ВК «Полісся-ШВСМ-ЖДУ» - «Волинь-Університет-ОДЮСШ» - 0:3 (21:25, 22:25, 15:25).









Луцька команда у міжсезонні зазнала кадрових змін, пройшло чергове омолодження складу. У цій грі тренер випустив на паркет трьох одразу новачків Наталію Ксендзук, Дар’ю Гуренко та Софію Борбич. Дівчата минулого сезону виступали у Вищій лізі у складі збірної України U-16.









Початок поєдинку вийшов нервовий для обох команд. «Гойдалки» в рахунку тривали до середини останнього сету, і лише тоді волинянки зуміли остаточно закріпити свою перевагу. Найбільше у складі нашої команди забили Вікторія Даньчак (14 м’ячів), Людмила Осачук (13) та Марина Скрипник (13, 4 з яких забила з ейсів). На рахунку нашої зв’язки Олени Рудик 6 результативних атак. У суперниць найрезультативнішими були Марія Проценко (16) та Юлія Димар (16).









«Наш перший офіційний поєдинок вийшов дуже нервовим. Житомир має хорошу зіграну команду, і грати з ними було непросто. Дівчата хвилювалися і тільки наприкінці гри зуміли взяти свої емоції під контроль. Загалом грою команди я задоволений», – прокоментував гру головний тренер лучанок Богуслав Галицький.









«Гра дві партії йшла рівна, лише в кінці добивали, а у третій партії вже вийшло повністю нав’язати житомирянкам свою гру – вибили з прийому, закрили в блоці та добили до підлоги все, що тільки могли. Загалом гра пройшла добре, майже всі вказівки тренерів виконані, тому у підсумку рахунок 3:0», – розповіла ліберо «Волині» Анастасія Карасьова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus