USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

Луцька школа №24 стане ще одним термомодернізованим закладом освіти в місті

18 Серпня 2020 19:24
Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан здійснили інспекцію ремонтних робіт, що тривають у луцькій школі №24.

Зокрема, у закладі проводять маштабні роботи із термомодернізації: утеплення фасаду, покрівлі, цоколю, заміну вікон, дверей на енергозберігаючі, повідомляє Луцька міська рада.

Окрім того, було проведено масштабну реконструкцію системи природного освітлення за допомогою сучасних зенітних ліхтарів, що мають систему автоматичного регулювання залежно від погодніх умов.
«У школі №24 було багато нюансів, що не зустрічались у інших школах Луцька, проте підхід до виконання проєктних робіт був надзвичайно скурпульозний, тож сподіваємося, що й результат буде відмінним», - зазначив Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus