USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Луцька міськрада передала військовим позашляховик

12 Жовтня 2023 16:18
Сьогодні, 12 жовтня, Луцький міський голова передав військовим 1-ї окремої штурмової бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна автомобіль. Йдеться про дизельний КІА SORENTO 2006-го року випуску.

Таку техніку просив в Ігоря Поліщука представник вищезгаданої бригади Михайло Корабльов, повідомляє Луцька міська рада. Чоловік місяць перебував на реабілітації у Луцьку, тож через соцмережі озвучив міському голові прохання своїх побратимів.
Рамний позашляховик технічно справний, обслужений, має камуфляжне фарбування і нову гуму. Вартість машини — 4,5 тисячі доларів. Гроші на її купівлю зібрали працівники Луцької міської ради та її структурних підрозділів.
Читати ще: Військовим передали з Луцька ще один Mavic

Автомобіль відправиться на Харківський напрямок. Разом з ним до наших бійців поїде дизельний автономний обігрівач. Прилад добре себе зарекомендував у польових умовах, відтак потреба у ньому з настанням холодів лише зростатиме, зауважив Ігор Поліщук.
Цікаво, що за кошти працівників Луцької міської ради, зібраних помісячно як одноденний заробіток, волонтери придбали більше півсотні автівок, а також багато різних матеріальних цінностей. А загалом з бюджету громади з початку повномасштабного вторгнення на Збройні сили України виділено понад 245 млн грн.

Нагадаємо, Луцький міський голова Ігор Поліщук разом з волонтерами відвідав на Купʼянському напрямку волинських захисників з 53-го батальйону та передав їм допомогу. Також передали автомобілі, придбані за кошти працівників міськради, та техніку й обладнання, придбані за кошти міського бюджету, бійцям на Харківщині, Лиманському та Бахмутському напрямках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus