USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Луцька міськрада передала військовим бус, завантажений допомогою

15 Серпня 2022 17:44
Луцька міська рада сьогодні передала чергові подарунки для військових.

Як повідомив міський голова Ігор Поліщук, бус Volkswagen Transporter на потреби ЗСУ придбали за кошти від одноденного заробітку працівників Луцької міської ради, а також закладів освіти і культури міста. Автомобіль перефарбували в темно-зелений колір та пройшов усі регламентні роботи.

«Цей автомобіль призначається для стрілецького батальйону з Луцька, військовослужбовцями якого є переважно жителі нашої громади.

Також передали тепловізор KONUS, 10 високотехнологічних рацій HYTERA, повербанки, батарейки, ліхтарики, каремати, засоби медичного призначення, консерви та інша їжа, яка не псується швидко.

Для військової частини А 4100 направили 100 літрів палива, а для потреб 110-ї стрілецької дивізії – переносну зарядну станцію з сонячною панеллю», – інформував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus