USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Луцька міська рада та благодійний фонд «АНГАР. Україна» підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні 14:30
Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук та директорка благодійного фонду «АНГАР. Україна» Ольга Валянік підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Благодійний фонд «АНГАР. Україна» – один із найпотужніших волонтерських штабів Волині. Для допомоги Силам оборони з початку повномасштабного вторгнення його активісти зібрали 105 млн грн, а також значну кількість дронів, генераторів, засобів тактичної медицини та автівок, які подарували благодійники.

Читати ще: Для 100-ї ОМБр коштом працівників Луцької міськради придбали позашляховик

Метою підписаного Меморандуму є співпраця, спрямована на забезпечення більш ефективної допомоги військовослужбовцям та ветеранам. Згідно з документом, сторони будуть координувати зусилля та діяльність задля підготовки та реалізації спільних заходів.
Основні напрямки співпраці включають:

- організацію спільної роботи щодо більш ефективної допомоги військовослужбовцям та ветеранам;

- проведення заходів та зборів, спрямованих на закриття потреб у конкретній допомозі відносно потреб військовослужбовців та ветеранів;

- промо-інформаційну підтримку ініціатив.
Читати ще: Українські захисники отримали чергову допомогу від Луцької громади

Для забезпечення виконання Меморандуму сторони будуватимуть відносини на засадах партнерства, максимального сприяння, відкритості і прозорості у своїй діяльності, а також взаємної інформаційної підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus